Babyloadinggg Merhaba herkese Sezeryandan önce kan tahlilleri isteniyor ya onu sağlık ocakları yapıyor mu acaba. Hastane 3-4 değer için 6bin tl istedi o yüzden şimdilik yaptırmadım. Sağlık ocağında yaptıran var mı
Fatmadmr37 Babyloadinggg bende bunu merak ediyorum. İlk doğumum acil sezeryan olduğu için kan tahlilleri mecbur hastanede yapilmisti hemen doğuma girmeden. Şimdi ki büyük ihtimalle yine sezeryan olacak planlı olarak.
bhtrolcay Babyloadinggg Hayır sağlık ocağı okadar detaylı tahlil yapmaz zaten hastanenin sizden istediği tahliller sezaryan ameliyatı için genel yada spinale hangisi uygun diye ona göre sonuçları gösterip yönlendiriyolar
Girlmama Babyloadinggg hayir saglik ocaginda bekliyor kanlar ve degerlerde oynama oluyor ve o kadar detayli da bakmazlar dogum yaoacaginiz hastanede yaptirmalisiniz ona gore anestezi uygulanacak falan
Yenibirannee Babyloadinggg benim doktorum aile hekiminde yaptır ama bir kaç tanesini hastanede yaptırmak zorundasın sadece burda bakılıyor demişti işaretleyip vermişti onları sadece doğum yapacağım hastanede vermiştim
Babyloadinggg Hastane illa burda yapmana gerek yok dedi ama sağlık ocağına ya da bi devlet hastanesine sorayım olmazsa. Teşekkür ederim cevaplar için. İlkinde acil Sezeryan olmuştu hiç kan falan bakılmamıştı
Babyloadinggg Rumeysaozcann teşekkür ederim ben de gideyim. Sizin Sezeryana gün verildi mi kaçınca haftada olacaksınız
Oyku3005 Babyloadinggg sağlıkkcağı ayrı tahlil yapıyor zaten rutin olrk neden ayrı ücret istedi anlamadım benim hepsi doğum parasının içindeydi 25 bine doğum yaptım 19 mart’ta orda hepsi içindeydi yani sağlıkls gelsin bebeişiniz