Zeynoveannesi Arkadaşlar birşey danışıcam size yarın doktor randevum var 26 haftalık oldum sabah 8.40randevum. Şeker yüklemesi de yapılmadı sizce sabah aç karnına mı gitsem şeker yüklemesi yaparlar mı hemen. Aç gittiğimde çocuk hiç hareket etmiyor ve çok midem bulanıyor ama şeker yüklemesi içinde aç olmam lazım aç mı gitsem tok mu gitsem bilemedim ya bide burada doktor sıkıntısı var tek doktor hizmet veriyor özel hastane de yok. Karnını doyurmuşsun şeker yüklemesi yapamayız derse bidaha ki randevuyu enaz 2hFta sonraya alabilirim herhalde anca oda 28haftayı geçiyor napsam ki 🤔🤔🤔
emel16 Zeynoveannesi bana doktorum aç gel dedi canım o yüzden sabah erkene randevu alacağım bende. Doktoruma danış istersen ona göre hareket edersin.
Sabireeray Zeynoveannesi canım aç gitsen iyi olur şeker yüklemesi yapar büyük ihtimal ile beklemek zorunda kalma
gayecee Zeynoveannesi doktor şeker yüklemesi yapacağını söyledimi size? Benimde bu ay şeker yükleme var 25+2yim ocakta gittiğimde şu gün gel şeker yüklemesi yapılacak aç gelmen lazm demişti
Reykzy Zeynoveannesi ben toktum şeker yüklemesi yaptırdığımda doktorda hemşirede aynı toksunuz dimi dedi
Zeynoveannesi emel16 işte devlet hastanesi ve tek doktor var önceden danışıp sormak gibi Bi durumumda yok maalesef 🙄
Zeynoveannesi gayecee yok söylemedi en son 21 haftalıkken detaylıya gitmiştim sonucunu göstermeye girdim yanına tmm 1ay sonra kontrole gel dedi tek doktor olunca çok kalabalık oluyor aklına gelmemiştir kesin 😂
gayecee Zeynoveannesi sen her ihtimale karşı aç git canım benm doktorum 10 saat öncesinden yemek yemeyi bırakacaksın demişti sende öyle yap a
BMA Zeynoveannesi en iyisi ac gitmek eger tok olman gerek derse zaten bişiler alırsın canim ağzına riske atma kendinj bende 22 haftaligim bugun yada yarin gidicem banada dermi acaba
Zeynoveannesi Teşekkür ederim hanımlar aynen ben yarın aç gideyim nolur nolmaz hiç riske girmiyim zaten sabah erken saatte randevum bişeyler ye derse hemen atıştırırım bişeyler☺️