demetmert çok özür dilerim hiç bilmiyorsunuz zannettim çünkü uzun konu bi sürü formu var hangisine ihtiyaç varsa onu kullanıyorum ben genelde ocean extramag güzel magnimore ara ara indirimdeyken alırım gereksiz pahalı bi marka. Onun dışında magnezyum yağını duydunuz mu hiç? Magnezyumun klorür hali. Bildiğiniz su gibi hafif serum gibi çok çok hafif yoğunluğu var. O da direkt cilde uygulanıyor. Dedim ya evvelden beri magnezyum kullanıyorum diye, Ağız yoluyla bazen almak istemiyorum özellikle yazın çok az vitamin tüketirim. O dönemlerde sıcak soğuk geçişlerinden dolayı veya yamuk yatmaktan dolayı boynum tutulur kas kramplarım olurdu. O derece keskin büyük ağrılara dahi çokçok iyi geliyo. Önerebileceğim bi form o da. Ben bu sürede ara ara sprey olarak genel banyodan sonra bedenime sıkarım. Ama yazın baya baya kullanıyorum kaslarıma çok iyi geliyor. Spor sonrası et kesiği ağrısını kesiyo. Ona da eğer bilmiyorsanız bakın. Trendyolda hazır hali satılıyo. Onun dışında kendiniz de yapabilirsiniz. Çok uyguna geliyo öyle olunca da