Neferut Kızlar oğlumun atak zamanı sanırım. Uyku düzeni tamamen bozuldu, kucaktan 1 dakika bile indiremiyorum hemen ağlamaya başlıyor ayriyeten biberon reddi de oluştu. Siz nasıl atlattınız bu süreci? bayağı zorlanıyorum çünkü.
Balbebek012 Neferut bu bir süre devam ediyor annesi sabret sonra zamanla düzeliyor sen strese girme emin ol sen stres yaptıkça o daha da huysuzlanır günlük banyo yaptır masaj yap illa uyutacağım diye paralama kendini al bebeği çık dışarı öyle öyle geçir
Alpmom__ Neferut aynı durumdayız kolum, boynum bitmiş durumda 😩😩 biberon değil de az da olsa meme alıyordu artık almıyor
Beri-4835 Neferut Allah yardımcınız olsun. Benim 2.5 yaşında bi oğlum var en zorlandığım 2 dönemden biriydi 4.ay. Çok zor cidden. Bebekler yeni birseyler öğrendikleri için atak geçiriyorlar. Atak bitince bambaşka birsey keşfedersin bebeginde. Öğrendiği veya yapmaya başladığı. Komşuları da boşver arada ağlasın sende insansın sonuçta.
Neferut Balbebek012 Canım sabah 7’de uyanıyor çığlık atıyor beni de uyandırıyor. Sırtı koltuğa veya yatağa değdiği an işkence ediyorum gibi ağlıyor. Gün boyu yapışık geziyoruz valla bu saatlerde enerjim sıfırlanıyor 😅
Neferut Alpmom__ Yorumuna cevap verirken üstüme kustu, ıslak mendil almak için yere bıraktım 30 saniye sürmedi öyle bir bağırıyor ki komşular işkence yapıyorum sanar ciddiyim 😅
Alpmom__ Neferut sorma bizimde reflümüz var üstüm başım her yerim kusmuk allahım bu neydi yarabbim 😂😂😂 koltukta yatakta çiviler var sanki koyunca çığlık atıyor hahahahahah . Bugün uyusun diye dışarı çıkardım baktım uyumuyor huysuzluk yapacak diye korkumdan 10 dakikada eve geri geldik
Neferut Beri-4835 muhtemelen dönmeyi öğrenecek çünkü dönemiyor diye sinirleniyor yapmaya çalışıyor. Gerçekten kimse önemli değil şu dönemde oğluma hep gülsem de içten içe çok bitiğim 😅
Beri-4835 Neferut Geçiyor her dönemin var bir zorluğu. Benim sıpa 8 aylıkken döndü 10 aylık emekledi. Erken zamanda hiç yaşamadım bu nazları.