Kizlar Başlıklardan falan çoğunuz biliyosunuzdur beni 😂♥️ Neyse en son Haraket azligiyla 40+3 de hastaneye gittim tabi adet sancısı gibi sancım da vardı . Servikste yumuşama ve en aşağısı 50 ve sürekli yükselen sancım vardı yatıs verdiler. Kalp atışı Normale göre düşüktü ve sancıyla acilmam olmadı . Suni denediler kalp atışı iyice düşmeden Damardan verdiler İse yaramadı kalp atışı sınıra düştü. Serumlarla destekleyerek çok şükür Normale döndü bebeğimin haraketleri ve kalp atışı . Tekrar riske girmeden Suniye başlayalım artık daha riskli dediler ve başlandı Suniye ikinci dozu aldım hafiften başladı. Ucuncuu dozun saati geldiğinde artık 3 cm olmuştum ve 4 dk ile başladı bı saat geçmeden 2 dk 1 dk dustu 7 cm ile doğumhaneye indirdiler . Tabi Bu suni Ne zormuş ilk verildiğindeki dozu zorlamamistk sonraki yukselkti . Ve o an suyum gelmedi ebe getirdi tabi işedim kaka yaptım biskler oldu o arada 🥴🥴 Sancinin şiddetinden İkinamadim birazcik sonra ebelerden Allah razı olsun sakinlestire sakinlestire Herşeyi yaptırdılar 🥹En son dediki başını gordum Hadi bı kaç kerede geliyo ikiniyorum ikiniyorum yok En son karnıma bastılar Ve geldi ikinci tosunum 🥹🥹Tabi iki kere kordon dolanmış meğer kalp atışını düşüren sebebide bulmuş oldular . Verdiler kucağıma İlkte aglamadi bı sure korktum Sonra duyuldu o güzel ses ingaa 😂😂Bana iğne yapıp bebeğimle ilgilenmeye baslaid ebe Eşi falan içimdeydi Öncelik bebiş ♥️Yapılacakları yaptı bebeğime sıra bana geldi kesi falan hiç yok coook sukurli ilkim çok zordu çünkü Bilenler vardır . İçten oğlum sağolsun dört dikisim oldu . Bide karına bastirma işlemleri oldu içimi temizlemek için tabi doğumda aciyinca bide o işlemle çok zorlandım . İki saat burdasiniz dediler ben yattigim yerde kan revan Duruyodum dursmadim kalktım Üstten bı yıkadım Giydim üstümü 🌸😂geldi kontrol edicektik niye giyindik bu hız ne dedi ebe Baktı çok zorlandım tabi bide odada bastirdilaro bastirmalar hepsinden zoruydu . Coookm şükür negatif başlayan Doğum sürecim poztifi gecti ♥️♥️Şuan halen ağrım var ve Sancı doğum derken uykuszu yorgun kaldım . Gece 23.40 civarı geldi ikinci mucizem . Bugün 12 de taburcu olduk . Abimize alışmaya çalışıyoruz . Dariis bekleyenlere