S-nur1 Hamilelikleriniz rahat mı sıkıntılar yaşıyor musunuz bebişler ne kadarlık Biz 8+5 iz çok şükür herşey yolunda
Ebrueren1 S-nur1 11 haftalık olduk çok şükür ama 3 kere kanamam oldu düşük riskim var malesef. İnşallah hayırlısıyla kucağımiza alırız bebişlerimizi 🥰
1Anneadayiiii S-nur1 ayy biz sona yaklaştık ne günler atlattık 🥹 siz daha yenisiniz 🥰 33+2 haftalığız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür 🤲🏻🌸 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize ❤️🤲🏻
Annelikyolundabiri S-nur1 6+1 olduk 🐣 ikiz bebişlerdi cumartesi günü kaybettim birini… Şimdi sürekli yatıp kalçadan göbekten iğne her gün 💉 Yeter ki miniğim benimle olsun, kalbi sağlıkla atsın…
MomFunda Ebrueren1 Merhaba Kanamalarınız varken beta verdiğinizde hiç değeriniz düşüp yükselmişmiydi?
Ebrueren1 1Anneadayiiii kusura bakmayın merak ettiğim için soruyorum sizdede kanama tarzı şeyler oldumu acaba
1Anneadayiiii Ebrueren1 yok canım çok şükür hiç kanama yaşamadım ben şimdiye kadar ama bi tanıdığım şu an 19 haftalık ilk zamanlar çok kanaması olmuştu şu an onunda bi sıkıntısı yok bebeği de sağlıklı
zeynep3321 Annelikyolundabiri aynı durumu yaşadım. O süreç hiç bitmeyecek gibiydi ama şükür diğer bebegimle 23. Haftadayız.
Akbs Annelikyolundabiri merhaba benimde 6+1 ikiz gözüküyor şuan ama doktorumuz bir kesenin çok küçük olduğunu geriden geldiğini söyledi sizinde mi kesenin biri küçüktü acaba
1Anneadayiiii Ebrueren1 amin canım inşallah. Rabbim sağ salim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Annelikyolundabiri Akbs hayır ikisi de aynı boyuttaydı fakat ilk kontrolde 5+5 iken bir kesede bebek ve kalp atışı görülürken diğerinde hiçbir hareket atış yoktu. Belki de boş keseydi
Yskysk Merhaba bende tüp bebek denedim 6+2 dün kontrole gittim kese var ama bebek yok doktor olumlu konusmadı pek. Böyle bi durum yaşayan oldu mu kaçıncı haftada bebek göründü sizde ?
Elooops Yskysk aynı durumu yaşadık 1 hafta sonra gittiğimizde minik belirti verdi korkmayın şuan 14 haftalığız 7. 8. Haftaya kadar gözükmüyor bazen