Beybyi Öncelikle kırmızı bir gece lambası almakla başla çok yüksek olmasın kırmızı ışığı. gece kesinlikle yattığı odadan çıkarma kırmızı ışığı aç ve konuşma O saatte sevme yani uyaran olmasın çocuk için. Tam iki kaşının ortasına parmağınla minik minik dokunuşlar yap emzirdiğin zaman zaten o an uyumaya başlar biraz rahatlamaya başlar Emmeyi bitirince kucağında poposuna minik minik vurarak piş pişle sonra yatağına koy pişpişlemeye devam et uyanıksa ağlarsa tekrar al kucağına pişpişle ama tok olduğundan emin ol. Gündüz de uyanır uyanmaz sesli şekilde günaydın diyerek sev onu uzat harfleri dikkatini çeksin bezini değiştir üstünü değiştir konuş gözlerine bak aç perdeleri de baya bir aydınlık olsun ben öyle yapardım tv sesini de açardım müzik de açardım sesli sesli konuşurdum ama akşam 10 11 gibi de kapatırdım ışıkları sadece tv ışığı olurdu sesi de kısık şekilde kucağımda emzirdikten sonra eğer uyursa ayaklarının altına dokundurur uyandırır sonra piş pişlerdim ki memede uyuma alışkanlığı olmasın çok şükür olmadı da. Ve asla gece çıt sesi çıkarmazdım