Eylley Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim. Bugün dr kontrolünde bebeğin 2 hafta geriden geldiğini söyledi. Sol tarafına yat sürekli dedi. Sizce doğuma kadar toparlanır mı bebek ve neler yapmalıyım? Bilgisi olan yazarsa sevinirim bu durum beni çok üzdü
Birbenbirbebek Eylley takviye kullanıyor musun ? Muz kaşar süt ceviz avokado çiğ kuruyemiş tüket bol bol
Moomtoobee Eylley 37. Haftadayim bizimki de 1 hafta geriden geliyo yemediğim şey De yok yani multivitamin demir magnezyum bütün takviyeleri alıyorum muz kaşar ceviz kefir süt tüketiyorum et balık tavuk da yiyorum ama biraz genetik almayınca almiyo
Eylley Birbenbirbebek regenesis max kullanıyorum. Gelişim geriliği beslenme ile mi alakalıdır? Ben gebelik depresyonuna girdim yemediğim zamanlar da oldu. Bugün dr 2 hafta geriden geliyor deyince kahroldum resmen. Büyük bir sorun mudur ve toparlar mı
Birbenbirbebek Eylley yok canımmm öyle düşünme . 2 hafta geri 2 hafta ileri önemli değil mm hesaplar zaten onlar hem 1 ay da toplarsın inşallah beslenme de bir nedendir ama sadece beslenme kaynaklı da değildir kendini suçlama sen elinden geleni yap gerisi Allah’ın benim ilk bebeğim de gelişim geriliği vardı cok şükür suan 3 yaşında sağlıklı minyon bir bebekti 🥹
Eylley Birbenbirbebek hamileliğim de çok sıkıntı yaşadım eşim kaynaklı. Strese bağlı olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü 2 kızım var onlar 3.500 civar doğdu. Kilosuna takılmıyorum ama riski beni çok tedirgin etti. İnşallah sağlıkla gelir.
Birbenbirbebek Eylley hiç bir şeyi kafana takma bebeğin için 🥹 kimse senden ve bebeğinden önemli değil
Eylley Birbenbirbebek doğru söylüyorsunuz ama bunu pratikte uygulamak biraz zor. İnşallah bundan sonra yapacağım teşekkür ederim
Eylley Moomtoobee benim 3. Gebeliğim. Kızların ikisi de 3.400 civarı doğdu. Pek genetik değil gibi. Bi de dr bebeğe giden sağdaki damarda daralma var dedi
gezentianne kubuduru Sizin durum geç döllenme gibi duruyor.Bebeğin beyaz nokta şeklinde ilk görülmesiyle yapılan ölçümde haftası artık neyse odur son adet tarihinizi ileri çeker ve ona göre devam edersiniz.Geriden gelmesi başka bir durum