LeylaAB Sevgilimmmmmmm normal zaten emilmeyen kısmı baya geri geliyor akıntıyla. tam uyumadan önce yapmaya çalış fazla geldiğini hissediyorsan birazcık daha ileri itmeye çalış zorlamadan
zynpknt Sevgilimmmmmmm kalan geliyor parça olarak da gelebiliyor o alcağı ilacı alıyordur merak etmeyin ☺️
mrp2023 Sevgilimmmmmmm ilacı attıktan 30-40 dk sonra kalkıp hayatına devam edebiliyorsun sonrası gelsede sorun değil
Hiilalb Sevgilimmmmmmm endişelenme bende kullanıyorum beyaz parçalar akıntıyla geliyo akıntın çoğalıyor ilaçtan
Hiilalb Sevgilimmmmmmm yatmadan ilacı koy sırt üstü uzun süre uzan istersen altına yastık yok sonra kaldırırsın
Hiilalb Sevgilimmmmmmm ilaçtan alman gerekeni alıyorsun zaten çok kafana taktıysan sonraki kontrolde doktoruna danış içini rahatlatacaktır 🌸
Mucizeem__ Yazmelegi_ Hiilalb Bana da enfeksiyon için verdi dün gece taktım uyudum sabah tuvalette düştü aksam yeni bir tane mi takmam gerekiyor acaba kutuda 3 tane var
Deletedmom_247 Mucizeem__ bende kullandım 3 akşam sadece. Biraz fazla derine itin itebildiğiniz kadar.
Mucizeem__ Yazmelegi_ eczacı bu gece tak demişti büyük ihtimalle 1 tanesi 2 3 gün falan kalmaliymiş bilmiyorum çıkması normal midir
Deletedmom_247 Mucizeem__ geçen ay kullandım kuzum rahim filminden önce. benim rahim filmimi 14.gün yaptıkları için gebelik oluşmadı. regli olmamada tam 14 gün var bakalım bekliyorum sonucu. akıntım içinse evet çok şükür iyi geldi fitil.