semir99 Kızlar fotoğrafların ikisi de aynı test. Üstteki yeni yapılmış halleri sadece. Pik olmamış mı 🥺 Olmamış diyorlar ama bana pik gibi geliyor, yanlış mı görüyorum🥺 Nolur yorumlayın 1 yıldır çocuk istiyoruz, güzel yorumlara ihtiyacım var. 😔
Zeyneppp16 semir99 yarın pik olacak gibi duruyor canım. İstersen eşininde bir problemi yoksa yinede değerlendir. Henüz t çizgisi c kadar koyu olmamış
Irmak-annesiii18 semir99 bence pike yakın olmuş değerlendirin yarın da yapın koyuysa yarını da değerlendirin silikleşince çatlamış olur onu da değerlendirirsiniz
Cicekbahcesi12 semir99 canim strip testlere bakildiginda bence dün pik gormussun dünü degerlendirdiysen bugunu ve yarini da degerlendir
Dkyckbraaa-1 Daha nasıl Pik olsun 😁 kuzum sen buğünğ değerlendir hatta sana kendi ovulasyon testimi atayım bak. Bu ay Ovulasyon testiyle hamile kaldığımı öğrendim 🥰❤️ inşallah sende güzel haberler alırsın ❤️
semir99 Dkyckbraaa-1 sence hangisi pik olmuş? Ben düzenli ovülasyon testi yapan biri değilim. 3-4 gün akıntım oldu bol bol, göğüs hassasiyetim, kasık ağrım da olunca ovülasyon testi yapayım dedim. Bu belirtilerin ertesi günü yaptım testi de. Belki önceki gün yapsam daha koyu olabilirdi testin rengi. Bu belirtilerin olduğu gün pik olmuş olabilir mi acaba? Sizinkiler baya koyulaşmış çünkü çok belli pik olduğu. Benimki sizin 17 marttaki testiniz gibi geliyor dhaa çok
Eco111 Dkyckbraaa-1 benimkine de bakar mısınız pik olmamış mı arada bir gün test yapamadım ama değerlendirdim
Dkyckbraaa-1 16 martta yumurtladım çizgiler senin ki gibiydi. Değerlendirdim 3 gün. Bende 1 senedir evliyim. Olmuyordu, bu ay ilk defa Ovulasyon testi kullandım ve Allahım nasip etti 🥰
semir99 Dkyckbraaa-1 maşallah Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin. 🥹 Bizlere de nasip olsun inşallah 😌
Dkyckbraaa-1 semir99 büyük ihtimalle eğer akıntı ve ağrıdan bir gün sonra yaptıysan ondan bir tık silik gibi çıkmış olabilir. Senin de benim gibi iki gün sürmüş olabilir yumurtlaman. Peki bu testten bir gün sonra yaptığında çatlama olmuş muydu?
Eco111 semir99 evet bana da öyle geldi ilk yaptığım da görüntüsü bu [https://mutluresim.com/image/B3EC18F1-E583-40FE-9FE8-635BE37D5234.17jyGS](https://)
Eco111 semir99 daha pik olmamış dediler ama ben 31 inde test yapamadım bayramda şehir dışındaydık malesef ihmal ettim o günü .. 2 sinde çatlama olduysa 2 gün değerlendirdim 1 ve 2 şans var mı🥹
semir99 Eco111 tabiki şans var İnşallah bu ay ikimiz de o güzel haberi alırız hayırlısıyla Bence 1 pik 2 çatlama