Besa Bu hastanede yakın zamanda ikili tarama testi yaptıran varmı süreç nasıl ilerliyor direk gidip doktor yeşil alan açıp radyolojideb randevu mu alıyoruz kanı nereye veriyoruz
newmomm_ Besa 4. 5.haftadanmi ne takipli olman lazım 11.haftada gittiğimde bana yapmadılar takipli hasta değilim diye ve gebeliğin ilk haftalarında kendileri gün veriyor diye biliyorum
Ceydaaas1 newmomm_ ben 14 yada 15 haftada ilk kez oraya gitmiştim gün vericeklerdi ama doluydu başka yere al demislerdi haftayla ilgili birşey söylemediler
newmomm_ Ceydaaas1 detaylı icinmi dediğiniz evet 2 ay dolu oluyor genelde sanırım çünkü perinatoloji tek polikinlik var
Elaozkan Haftada gebeliğimi öğrendiğim ilk muayenede ona rağmen ikili test için yer yoktu Kartal lütfü kırdar da yaptırdım muayenelere de oraya gidiyorum özel gibi kalıyor Marmara nın yanında normal muayeneden sonra doktorunuz perinatolojiden yeşil alan açacak o şekilde randevu alabilirsiniz
1rem Elaozkan merhaba kartal lütfi kırdar hastanesine muayene için nasıl gidiyorsunuz randevu almak istediğimde kadın doğum da gebe bakılmamaktadır diyor hepsinde
newmomm_ Ceydaaas1 işte dediğim gibi hamileliğin en başından gün almak lazım yoksa dolu oluyor ve almıyorlar 11.haftada günü gelince bile gidilse ne yazıkki almıyorlar
Elaozkan Besa lütfü kırdar çok güzel özel hastane gibi rahat şuan ora ile özel hastane ortak devam ediyorum.
Elaozkan 1rem sabah 10 da bakın gebe 1 ve gebe 2 pokikinliği var sadece gebe bakıyor onlardan alabilirsiniz bazen olmuyor randevu sık sık kontrol edin ama randevu bulmakta sorun yaşamıyorsunuz
1rem Elaozkan yaa bende hiç bakmadım öyle detaylı bilseydim başından oraya giderdim o hastanede takipli olurdum şimdi gördüm çok teşekkür ederim