Azizenurrr Merhaba bayanlar ben 3 gün önce Doğum yaptım ve bebeğimle dün hastaneden taburcu olduk. Çocuk doktoru gelip rutin kontrol yaptığın da kalbinin kan damarının arkasından bir ses bir hırıltı geldiğini söyledi iki doktor kontrol etti ikisi de bunu söyledi . Bende haliyle çok tedirginim bugün için bir doktora gidin çok acil bir durum da olabilir ama bebeğin hiç birşeyi olmaya da bilir dedi. Sizden istediğim doktor tavsiyeniz var mı ? Çocuk kardiyolojisi olarak şu doktora götür şu doktor iyi dediğiniz . Buarada ben İstanbul Başakşehir de oturuyorum
Aycha Azizenurrr Halkalı, Atakent tarafında Mehmet Akif Ersoy ve Üsküdar Haydarpaşa tarafında Siyami Ersek Kalp Hastaneleri var. Çocuk kardiolojisi bölümleri de olabilir, bir araştırıp, randevu alın. Umarım ciddi bir şey değildir, geçmiş olsun.
Aysnrplt Azizenurrr Pendik kurtköy emsey hastanesinde bi yakınım var çocuk kardiyolojisi bölümü ve Prof kendisi ismi selami Süleymanoğlu bi araştır istersen
Aycha Azizenurrr Devlet hastanesindeki çocuk doktorundan sevk isteyin, her şey kolayca halolsun inşallah. Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun.