butterfly4 Merhaba kızlar, doktor bugün ikili test için ultrasondan randevu verdi ama kan tahlili istemedi. İkili test yapıldığı zaman kan tahlili mutlaka istenmiyor mu?
Mellek butterfly4 ikili testi zaten kan tahliliyle yapıyor canım bende yaptırdım ikili testi ve kan aldılar ultrasonda da ense kalınlığına bakıldı
Elizveannesi butterfly4 önce ultrasonla bakılıyor, kağıt veriyorlar, kana gidiyorsun. Eğer ultrasondan sonra kağıt vermezlerse mutlaka sor.
Mellek butterfly4 doktor söyledi mi sana ikili test yapıcam diye benim elime bi kağıt verdi hatta imza attım kan almaya gittim sonra kağıtla kanı laboratuvara bıraktım
butterfly4 @Betus06 öyle mi, ya eksiklik olmasın da sonuçta doktorlar da insan gözünden kaçırabilir, ultrason sonuçlarından sonra istemezse bizzat belirtirim
Betus06 butterfly4 yok canım zaten bu tarama kan ile bakılan bir şey , şayet unutursa direk doktorunu değiştir
butterfly4 @Mellek evet canım tam 12. Haftadayım ikili test yapıcaz dedi ultrasona gönderdi ben devlet hastahanesinde kontrollere gidiyorum, orada da 7 gün sonraya ultrason randevusu verdiler, sadece bu kadar
Mellek butterfly4 valla bilmiyorum canım bende devlete gidiyorum direkt ultrosana girdim ve kan verdim
butterfly4 @Elizveannesi çok teşekkür ederim canım ultrasondan sonra mutlaka sorarım kan vermiycek miyim diye, dedim eksiklik yanlışlık olmasın hastahaneden de çıktım bi daha doktora sorma şansım olmayınca burdan paylaşıyım dedim
butterfly4 @Betus06 yaaa, teşekkür ederim canım, burdan Sorduğum iyi oldu, yaptırmadan önce herşeyi okuyorum araştırıyorum farklı bişeyle karşılaşınca da en azından farkında oluyorum, Eğer unutursa başka doktora gidicem haklısın