Yenibirannee 53ed 9+1 bende aynıyım elim kolum kalkmıyor ama yatcak bir lüksüm yok senin varsa yat valla benim içinde 😂
Mucizemyoldaaa_ Trimester bitene kadar geçmiyor 🤗 2. Trimesterda tam bitmese de azalıyor baya fark ediyor hatta😁 enerji bi geliiiyyy bi gidiiyyy 😂😂 53ed
Katya1 53ed 9+6 bende öyleyimm malesef ki full yatıyorum midem zten bulamıyo ilaçta fayda etmiyo ara ara kasık ağrımda var ne zaman gecicek bilmiyorum🥹 rabbim yardımcımız olsun
sendekimsinnn 53ed 8+3 üm elim kolum kalkmıyo kanamam oldugu için zaten hiç kalkmıyorum hiçbir iş yapmıyorum ama zaten kanamam ol asada kalkıp yapacak durumda değilim mide bulamtısı baya var hiçbişey yiyemiyorum bazıları yiyip kusuyo ama bnde oda yok ben öyle aç kalıyorum gücüm enerjim kalmadı ama bunada çok şükür bebek sağlıklı olsunda buda gelip geçer ilk çocugumda 12-13 haftalarda düzelmiştim
MinikBrokoli Birinci trimester bitincede aynı şey olursa kan değerlerinize baktırın, Çünkü bende 22. Haftada kan verdiğim baya bir demir eksikliği çıktı hatta yok gibiydi, serum olarak demir aldım sonra enerji yüklendi