Ossa Burcu__0506 Anladım canım ben de 5. gün hastalığım bitti düzenli ilişki oldu iki güne bir şeklinde 13. gün başladım ovülasyona 2 nisanda çatlama oldu acaba hani ilk hafta olmuş olabilir mi diye düşünüyorum ama 3 gün önceki teste negatifti. Yumurtlamada olmuş olabilir diye bekliyorum.
Papatyakiz Kızlar beta hcg 2.40 çıktı prolaktin değeri olması gerektiğinden yüksek gebelik var mı sizce?
tahamommy Ossa kesin yumurtlaman 1 nisandaysa en erken 10 gün sonra yapsan daha net sonuç çıkar, inşallah vardır hayırlısı olsun ama erken test yaparsanız iyice strese girersiniz yumurtlamanın üstünden daha 6 gün geçmiş çıkmaz bugün
DuruDefne_mommy Ossa canım aynı belirtileri yaşadım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sende güzel haberler alırsın 🥰
Ossa DuruDefne_mommy Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin senin yumurtlaman ne zamandı ya da adetine kaç gün varken öğrendin
DuruDefne_mommy Ossa yumurtlamadan sonra 10.gun öğrendim adetime 1 ya 2 gün falan vardı daha yeni öğrendim 6 haftalığım🥰