Ubuntu ipekveatlas Ay normalde tahmin yapanlardan değilim ama bi baktım da bana erkek gibi geldi 😅 hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻
gecegunduz ipekveatlas kafa yapısı erkek gibi geldi 😬😩kız sen yurt dışında değil miydin ne çabuk tahmin etmiş Dr burda detaylıda söylüyorlar cinsiyeti ama özel klinik 16. Haftada söylüyor
ipekveatlas Ubuntu tesekkür ederim canım bana da erkek gibi geliyo🤭 hürrem olucam ben bi oğlum var zaten
Ubuntu ipekveatlas hahaha kocana söyle artık bi Hürrem yüzüğünü hak etmişsin gibi 😂 ben bacak arası dolu gibi gördüm doktor da erkek gibi mi görmüştü
ipekveatlas cinsiyet bakan kim vardı kızlae hatırlayamadım bi türlü bilenler etiketleyebilir mi lütfen ❤️🩹
ipekveatlas gecegunduz kızzz evettt ben de şok oldum tahmin bile etmiyolar normalde bu gittiğim doktor beni şoka uğrattı dediki bi tahminim var kesin olmamakla birlikte dedi😭5. ayda cinsiyet öğrenilir falan dedi
gecegunduz ipekveatlas evet ben 5. Ayda detaylıda öğrendim İngilteredeyim ,sağlıkla alın kucağınıza 🤗