bestebern merhaba 35.hafta karın kasık bel ağrısı çekiyorum özellikle sabah uyanınca ve ofiste çalışıyorum artık zorlanıyorum siz de durumlar nedir
Cnhavva bestebern postlara bakiyorum da bu haftalarda hepimiz ayni seyleri yasiyoruz galiba gercek dogum sancilari kuyruk sokumundan baslayip rahme dogru vuruyomus digerleri sanirim artik bebegimiz kendini doguma hazirlamaya calistigi icin oluyo
Ebru_ebru bestebern Aynı ağrılar bende de var ama bebeğim doğum pozisyonu almamış 🤷♀️ Uyuyamıyorum ağrılardan kramplardan sağlıkla kavuşalım cidden artık zorlaştı baya
burcuyilmazzz38 bestebern 36 haftalık bende kalktıgmdan beri sabah beri sancı var ama araları cok uzun yarım saatte bir 1 saatte bir vuruyo
Senaasyaali bestebern Ben de 34+4 günlük hamileyim. Çalışmak artık iyice zorlaştı. Düzensiz kasilmalarim arttı bazen ağrılı oluyor. Sanki karnımda gaz var gibi huzursuzluk oluyor. Yarın kontrolüm var iple çekiyorum. Ama bence artık bu agrilarimiz normal gibi.
2627bal 33 tebaancidan hastanede yattım iki hafta sonra taburcu oldum bir buçuk haftamız kaldı doğuma bence acile gidin beklemeyin gününüz zaten yakın
bestebern Ebru_ebru evet benimki 2 ay önce doğum pozisyonunu almış ters duruyor bayadır daha da ağırlaştım
2627bal bestebern acile gidin bence riske girmeyin açılmanız olabilir yada açılma olmadan sancınız başlamış olabilir ona göre doğum planlaması yaparlar sezeryanla mı normal mi diye çünkü 35 te sezeryan için randevu verilmeye baslaniyo
Ebru_ebru bestebern Sağlıkla kucağımıza alalım gerçekten zor baya insan uyuyamıyor hareket ederken nefes alamıyor 🤦🏼♀️