Cerokk Kızlar kardeşimin nişanı ve düğünü olucak ben Hamileyim.. nişan ve düğün zamanları tahmini 5 ve 7 aylık hamile olacağım.. abiye arayışındayım sizlerin hamile abiye aldığı ya da gördüğü yerler var mı acaba
Esma006 Cerokk tesettürlü müsünüz bende burda durayım bulamıyorum 8 aylık olucam yakınımın düğünü olcak Haziran 5 inde bulamıyorum
2Princess1Mom Cerokk 27 Nisan’da kız kardeşimin düğünü var. 7. Ayıma gireceğim o zaman. Daha alamadım. İnternetten güvenemedim olur olmaz. Gezip,deneyip almayı düşünüyorum bende.
Kubranur11 Cerokk tesetturluyseniz bende kardesimin dugununde aldim 7 ayliktim bsonrasinda daha hic giyemedim beden uyumu olursa satiyorum su an letgoda ve dolapta burdanda fotograf yukleyebilirim isterseniz :) hakilelekte alinan abuyeler malesef 1 kere giyiliyor 🤦🏼♀️
Kubranur11 Esma006 tesetturluyseniz bende kardesimin dugununde aldim 7 ayliktim bsonrasinda daha hic giyemedim beden uyumu olursa satiyorum su an letgoda ve dolapta burdanda fotograf yukleyebilirim isterseniz :) hakilelekte alinan abuyeler malesef 1 kere giyiliyor 🤦🏼♀️
2Princess1Mom Cerokk Hamile abiye olarak bakmayacağım canım. Şifon beli dökümlü olarak bakacağım bulurum herhalde.
Kubranur11 2Princess1Mom tesetturluyseniz bende kardesimin dugununde aldim 7 ayliktim bsonrasinda daha hic giyemedim beden uyumu olursa satiyorum su an letgoda ve dolapta burdanda fotograf yukleyebilirim isterseniz :) hakilelekte alinan abuyeler malesef 1 kere giyiliyor 🤦🏼♀️Belirttginz gbi benmde belden dokumlu sifon
Esma006 Kubranur11 resim atabilir misiniz bakayım 1.72 boy ve 102 kiloyum 🥹olur mu ki 45 beden oluyor artık
Minnaksurpriz Cerokk abiyefon internet sitesine bakabilirsiniz ben hep oradan alıyorum çok kaliteli oluyor fiyatları da uygun, arama kısmına hamile yazınca uygun modeller çıkıyor🌸