Mlkkrmtc 36+5 im 2.527 gr kendim minyon biriyim dr. Normal dedi kilosu doğuma kadar 2.5 ,3 arası olur dedi sizin genişler kaç kilo ki bu haftalarda kilo alması için neler yapa bilirim normal doğum olacak inşallah .. Ama az mi değil mi bilemiyorum kilosunu 😥
Zynpslt Mlkkrmtc normal cnm kafaya takılcak bi kilo diil bizde 36+2 yiz bakalım. Her sabah kaşar ye hergün süt ve bir muz ye sade maden suyuda geliştiriomuş ona başladım bu ara günde bir tane Allaha şükür kilomuzda iyi 😊
Bnagihan Mlkkrmtc canım benimde tam 37 oldu ama 4 kg. Benimkisi biraz büyük. Her gün kaşar muz şade soda ceviz fındık. Bunları ihmal etme. En başından beri bu şekilde beslendim. Cok şükür. 5 gün sonra bebeğim gelecek mecburi sezeryan ama cok şükür kilosu iyi.
EliFurkan Benimde 36+1 de 2800 dü canim ☺ bana da ufakmis gibi geldi ama sonra düşündüm onu bide cikarmasi var 3 kilo olsun yeter 😂😂 dogunca sutten alir inşallah 🙏
MberraAglYac Bnagihan hey maşallah benimkide öyle doğarmış dr öyle diyo ama ben pek inanmıyom çünkü oğlumada öyle dediler 3 küsür doğdu o yüzden gözümle görmeden inanamam