Mucizeem__ star_ana Hasret_a Ztkn2 Sevgikaya1525 Kızlar dün Enfeksiyon için fitil verdi dedim ya dün gece bi tane kullandım ama sabah tuvalete düştü acaba bu gece yine mi bi tane kullaanmaliyimm nasıl yapicam bilginiz varsa yardım edermisiniz
Papatyakiz Mucizeem__ tam 6 gün oldu reglimin gecikmesi bugün kan verdim 2.40 çıktı ve negatif dedi adet söktürücü yazdı doktor ama ben yinede tedirgin oldum eczacı bile bir kaç gün daha bekle test yap yoksa ilacı iç dedi.
Papatyakiz Mucizeem__ ilacı kullanmaya başladın mı açıkçası ben tedirgin oldum bir kaç gün daha bekleyip test yapıp ona göre baslicam beta değerin kaç çıktı?
Ztkn2 Mucizeem__ fitilden sonra tuvalete gidilmez miye gittin ki canım önce lavabona gir sonra koy fitili yat kalkma
Hasret_a Mucizeem__ fitil sadece akşam yatarken günde bir kere yeni koymusken düştüyse yenisini koy yeniyken dusmediyse ertesi günü bekle
Sevgikaya1525 Mucizeem__ ilk kez duydum kuzum tam içine bırakamadın mı acaba çünkü bana da geçenlerde verdi ama çıkmadı yani belki tam içeri itememiş olablrsn bugün tekrar kullan cnm