Nur_kybs Kızlar bebeğiimin çoğu şeyi hazır ama kendim için daha birşey alamadım neler almam gerekir hastane ve lohusalık sürecinde kullanmak için
cerengeredeli Nur_kybs 2 tane pijama takımı 1 tane boydan gecelik, depend, emzirme atleti ve sütyeni, göğüs pedi, göğüs kalkani, göğüs pompası isteğe göre elektrikli ya da manuel, süt saklama poşeti benim alacaklarım bu kadar sanırım🤔
Geleneksel1anne Nur_kybs emzirme sütyenindense atleti daha bi iş görüyor bence. Pijama takımı gecelik deepend, bolca ped, iç çamaşırı bol atlet ben ilk doğumumda göğüs pedi hiç kullanmadım gümüş kapak herşeyimdi. Eller serbest pompa almayı düşünüyorum elektrikli seni bağlıyo bi iş yapamıyosun. Süt saklama poşeti. Bide doğum sonrası vitamini düzenli kullanmak çok önemli ben aksatmıştım kendimi toparlamam çok uzun sürmüştü. Solgar almayı düşünüyorum bu sefer şimdilik aklımda olanlar bunlar
Asi_07 Nur_kybs lohusa takımı, 2 adet pijama takımı, emzirme sütyeni ve atleti, depeend, korse külot,göğüs pedi, süt sağma pompası hırka bunları aldım