MerveBasknpek Merhaba kızlar , detaylı ultrasonu devlette yaptıran var mı ? Ben bir türlü randevu bulamıyorum özelde ne kadara yaptırdınız ?
DogaLina_ MerveBasknpek 6 sene once 600 tl ye yaptirdim 🤣 simdi ne kadar olmus bende merak ettim bekliyim burda 🤗
Klcarslnn MerveBasknpek her yer farklı farklı fiyat veriyor arayıp hastanelerden fiyat öğrenmeniz en mantıklısı. Ben bir çok yeri aramıştım içime en çok sinen yerde yaptırmıştım
Kuzkay_fatmanur MerveBasknpek İstanbul da oturuyorsanız görüntüleme merkezleri ortalama 2 3 E yapıyor
Nur_kybs MerveBasknpek bende devlette bulamadım özelde 5000 tlye yaptırdım ama bulunuduğun şehre göre de değişebilir fiyatları
MerveBasknpek Gokcebdy61 DogaLina_ bulunduğum yerde 2 tane özel hastane var sadece ikiside 6 bin dedi
Biranneikibebe Kocaeli’de 6500 dedi Sakarya da 4500 dediler fiyat olarak ikiside profesör ve perinataloji branşı.
Esma006 MerveBasknpek ben devlette yaptırdım memnunum ama pismaanim da bebeğimi renkli göremedim sıradan bir ultrason rengi ile izlenim yaptılar yüzünü vs görürüm sandım özel de yaptirsaydim keşke dedim yani
Ayseyldz07 MerveBasknpek canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama bende bulamadım haftam geçmek üzerdeydi ve memorial da yaptırdım Antalya da 7000 tl istedi prof dü doktorumuz sanırım fiyat o yüzden böyle ben o şekilde yaptırdım
Ayseyldz07 MerveBasknpek bu arada bebeğimizin renkli 5 tane fotoğrafı ve cd şeklinde tüm ultrason görüntüsünü verdi doktorum raporla beraber
Hilal_1905 MerveBasknpek Ben şehir hastanesinde yaptırmıştım direk kadın doğum doktoru kağıtla yönlendirdi o sekilde 2 hafta sonrasına randevu vermişlerdi randevuyu hastaneden almıştım mhrs den değil
Mavimavi321 Hilal_1905 merhaba canım bende ıspartadayım da şehir hst detaylıyı 2 hafta sonraya mı veriyorlar bide sen kaçıncı haftada yaptırmıştın
tugcebaby1 Hilal_1905 benımde oraya randevum var haftaya kalpte bir damar gözükmedi doktor nasıl renklımı bakıyor yaklaşım olarak nasık biri
Glhayat_54 MerveBasknpek devlette kadın doğumcu doktoruna ilk randevu alıyorsunuz oda size kağıt veriyor o kağıtla detaylı bölümüne gidip randevu alıyorsunuz bende öyleydi hangi sehirdesin bilmıorm ama Genelde kadın doğumcu kağıt verir ona göre gidilir detaylıya.
MerveBasknpek Glhayat_54 ikili için beni yine perinatolojiyr yönlendirmişti ben burdan kayıdını açtım sen mhrs üzerinden alacaksın demişti bulamamıştım o zamanda randevu gidemedim şimdi mhrs den yine bakıyorum detaylı için yine yok randevu bulunduğum şehir küçük bir yer beni merkeze şehir hastanesine yönlendiriyor ben kapaklıdayım Tekirdağ merkezde şehir hastanesi
Biranneikibebe mehtapdnz aaa öyle mi Eray hoca daha uygunmuş ben sormadım kendisine fiyat makul bir ücretmiş teşekkür ederim ulaşayım bu hafta bulursam belki kendisine giderim