Hzllllll2121 Son regl tarihim 10 Mart 6 Nisan da yani dün adet olmam gerekiyordu geçti ama kasıklarımda 3 gündür de adet ağrısı devam ediyor bıgün 2. Gün geçmiş oluyor test ne zaman almalıyım
06haziran Hzllllll2121 benim de öyleydi hatta ben bi ara öyle bir ağrı çektim ki oturdum ağladım bu ayda olmadı diye lavaboya gittiğimde bir şey yoktu iki gün daha bekleyip test yaptım ve pozitifti
YyyyYasemin Hzllllll2121 zaten adet ağrısı gibi oluyor ben hamile kaldığımı bilmeden eşime demiştim çok ağrım var bu sefer de olmadı herhalde dedim sağlık olsun dedim adetim 6 gün geçtiği halde test yapmıcaktım annem zorlamıştı öyle öğrenmiştim yoksa ihtimal vermiyordum nasip inşallah vardır
Burcu__0506 Hzllllll2121 benimde adetime 3 gün vardı bugün test yaptm pozitifi gördüm ve hamileyim, sen test yap hemen çıkar
06haziran YyyyYasemin ay bizde de eşimle aynı muhabbet döndü o kadar üzülmüştük ki tamamen umudumu kesmiştim ki tutunmuş bebişim 🥹
Hzllllll2121 YyyyYasemin çok fazla ağrı var kasıklarımda hala olmadım 3 . Gün oldu bugün geçeli sürekli lavaboya gidiyorum 10 dakika da bir oldum sanıyorum normalde de adet sancısını çok fazla çekerdim Buda öyle hatta hasıklarımda kramp çok fazla
YyyyYasemin 06haziran çok şükür Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin benim nasip olmadı inşallah cennette kavuşucam yavruma
06haziran YyyyYasemin amin, size de en kısa zamanda yeniden nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alacağınız evlatlarınız olsun
ogretmennn Benimde bat bugün ama olmadım ara sıra regl ağrısı gibi girip gidiyor ama hiç umudum yok dua edin Allah rızası için o kadar çok istiyorum ki inanmazsınız :(
Coktaze Hzllllll2121 ben de aynı durumu yaşadım ben de adet ağrısını çok şiddetli çektiğim için hamile olduğunu anlayamamıştım evet gecikme vardı ama adet ağrısı gibi ağrı çektiğim için ha bugün ha yarın derken 10. Günde doktora gittiğimde kan tahlilinde öğrenmiştik kızımızı şimdi 33+2 olduk çok şükür 🥰
Hzllllll2121 Coktaze yaaaaa🌸evet gerçekten ağrıdan anlayamıyoruz adet olucam gibi bekliyorum birde ilk olduğu için çok fazla da bilmiyoruz hayırlısıyla kucağınıza alısınız inşallah❤️🙏
Coktaze Hzllllll2121 amiinn inşallah çok teşekkür ederim ☺️ senden de yarın güzel haber alırız allahın izniyle 🤲