Endoplazmikredikulum Kızlar merhaba, kullandığınız folik asit kaç mg? Ayrıca folik asit açmı tüketiyorsunuz tok mu ?
Bussbety Endoplazmikredikulum hamile kalmadan ve devamında 400 mg solgar folate tok ve her gün içtim.
Nurbesteee Endoplazmikredikulum günlük 400 mg almak gerekiyor hamilelikten 3 ay önce başladım ilk 3 ay devam ettim diofol kullandım kahvaltıdan sonra içtim
Anonymouse Gebelik düşünmeye başlayınca folik aside başladım. Solgar’ın metafolin formundakini kullandım. 40 mikrogramdı. Sabah kahvaltıdan sonra içiyordum
Endoplazmikredikulum Nurbesteee benimde folik asitim 800 mg gebelik planlamada başladım acaba çok mu yüksek
Anonymouse Endoplazmikredikulum Sağlık ocağından değerlerinize baktırın, benim folik asit değerim yeterli düzeydeydi doktor bu sana yeterli olur demişti sizin de değerlerinize göre reçete düzenlenir
Nurbesteee Endoplazmikredikulum en iyi doktorunuz bilir onu sanırım yurtdışında yaşıyormuşsunuz Türkiyede doktorlar genelde 400 mg öneriyor
Anonymouse Endoplazmikredikulum O zaman bir şey diyemiyorum 🥲ilacı kendiniz mi aldınız yoksa doktor mu verdi
Endoplazmikredikulum Nurbesteee sordum kızlar öğrendim. Yeterli dediler kullanabilirmişim teşekkür ederim