Rafaelli selam kızlar,37haftami bitirdim, ultrasonda 38hafta çıkıyor,kilosuda 3.600 gosderiyor, dr 12nisan doga bilir diyor ama aslında nisan sonuna dogmalı kendi vaktiyle,dogsa bile sorun yok dedi dr , sizce erkenmi dogar haftası ve kilosu fazla diye?
Mrvsmt2502 Rafaelli kızımın kilosuda 2 hafta önden gidiyordu 4200 gözüküyordu doğum yaptığım gün ama 43 e 2 kala doğdu kilosu fazla diye erken doğmadı
Nilayy95 Rafaelli sanmıyorum ne zaman gelecekse geliyorlar 😊 ablam hep normal doğum olarak 2800 gibi doğum yaptı ve 36.haftada yaptı. Küvöze vs girmediler. Ben 37+2 de sezeryan yaptım ama 4.250 ydi başka sebeplerden dolayı aldırdım .
Nur_kybs Rafaelli ultrasonlarda yanılma payı da olabiliyor benimkide haftasına göre önde gidiyor ama son haftalarda düzeliyormuş
Rafaelli Mrvsmt2502 o zaman yanlışda gostere biliyor demek, kilosu fazla olunca dogurmakta zorlaşır ya o yuzden endişeliyim
tosuncuk25 Bana 33. Haftada 2300 gr dedi doktorum diyabetim var biraz irileşmeye baslamis dedi ama arastirdigimda hic de alakasi olmadigini dusundum sizce de oyle mi oluyor
Rafaelli Nilayy95 ne guzel, bende ılkini 38+4de dogurdum suyum gelmişti, o kadar korkuyırumkı aynı acıları tekrar yaşamaktan)) acaba buda mı abisi gibi dogar yoksa erkenmi doguyor 2ci oldugu için hep düşünüyorum))
Mrvsmt2502 Rafaelli çatınız müsaitse kolay oluyor endişelenmeyin . Evet ödemi şişliği oluypr bebeğin fazla ölçülüyor genelde
HumaBetul342 Rafaelli kilosu haftası çok iyi bence yani doğsa erken olmaz zaten kaderde ne zaman dogacaklarsa birşey vesile olur endişe etmeyin✨