Defnemmmm Kızlarrrr cinsiyetini öğrendikten snra hemen alışverişe başladınız mı ?? Yoksa doğuma yakın mı aldınız 😍😍 ve nelere öncelik verdiniz ??😍
Sevdaninmucizesi Defnemmmm valla çarşamba günü cinsiyet öğreneceğim ins 16+2 olacağım ama yavaştan başlarım gibi ufak tefek eşyaları sadece büyük eşyaları bebek arabası beşik dolap vs son aylara yakın alırım hepsini son dk almak zor olabilir hemde acele etmek yerine içime sine sine almayı tercih ediyorum.
Yalinn8 Defnemmmm detaylidan sonra basladim 20. Haftaydi, kiyafetlerle basladim onlara bi heves durumu oluyor ama abartmisim muhtemelen yarisi giyilmicek, 30 gibi de bitti, simdi 34/3 uz hersey yikandi fakat cantalar hazir diil😉
Kurbagaannesi Defnemmmm beğendiğim markaların zıbınlarını aldım ve daha önce bakıp güzel dediklerimi aldım 💁🏻♀️ 20.haftama gelince bir liste yaptım ufak ufak o listeyi tamamlıyorum ama önemli şeylerde acele etmiyorum daha toplasan 3-5 parça ancak almışımdır listeden 😊 yavaş yavaş çok uzun zaman var keyifle alışverişe yapmak istiyorum 💁🏻♀️
Gegimasal Defnemmmm e bebek indirimini degerlendirmek adina aldim bazi şeyleri migros ve kozmetik dukkanlarinin 14 subat indiriminden yararlandim.once firmalari belirledim arastirdim sonra indirim baktim ☺️
Defnemmmm Sevdaninmucizesi bende yatakla dolabı son zamanlara bırakmayı düşünüyorum ama karar veremedim :)
Sevdaninmucizesi Defnemmmm yani kıyafet hastahane çıkışı çorabı eldiveni vs ıslak mendil her ay kenara koyarım yavaştan stok olur bez indirimde yakalarsam koyarım kenara onun dışında emzik biberon ateş ölçer böyle ufak şeylerine başlarsam doğuma kdr eksik kalmaz inşallah o zamana yakın da büyük eşyaları aldım mı tamamdır ins şimdilik böyle düşünüyorum
Defnemmmm Sevdaninmucizesi bende öyle düşünüyorum Doğuma herşeyim hazır kafam rahat girmek istiyorum :)
Selvis Defnemmmm 12. Haftada cinsiyet öğrendik. 22. Haftada alışverişe başladık. Ay ay böldük. 5. Ayda kıyafet ve ıvır zıvırlar, 6 da ıslak mendil-bez- küvet-yatak aldık. 7 de Kalan eksikleri aklımıza geldikçe aldık. En sona bebek arabasını bıraktık kararsız kaldığımız için
Kosarer Defnemmmm hadi hayırlısı Cnm tahmin edebiliyorum tarifi olmayan en güzel alışverişi diyebilirim sana 🤲💙
Omma Ben 15.haftadayim ama bu ayki indiirmleri kacirmamak icin ucuz buldugum seyleri aliyorum hatta bebek arabasi bile aldim. E bebek babymall indiirmlerini takip ediyorum✌
Defnemmmm Omma evet bende Bebek arabasını aldım indirime girmişti zaten aklımdaydı nasıl bişey alacağım :)
Krispiim16 Defnemmmm canım 16 hafta da başladım ve 22 de anca bitirdim ama a dan z ye herşeyi şimdi odasını yapıcam kızımınn
Elizveannesi Defnemmmm 21.haftada hala cinsiyet konusunda drum emin olamadığı için bekliyorum 🙄 Olmadı Dr.umu değiştiricem..
enfla Defnemmmm bn ılk defa dun bıseyler aldm suan 25. haftadayım bu ayın sonunda ındırımler oldukca az az alcam inşaallah
yesimerdinc Defnemmmm ben başladım eksikleri al al bitmiyo çünkü birden alınca çok masraf olur indirim yakaladigim anda alıyorum hemen bitti gibi benim .
Beyzan Defnemmmm ben 24. Haftada başladım sanırım kıyafet almaya zaten insan güzel bir şey görünce almak istiyor tavsiyem toplu bir alışveriş değil de gördükçe almak daha iyi sonra çok birikiyoruz. Bir diğer Önerim de alacağınız yatağa ve bebek arabasına karar vermeniz böylece indirim takip etme şansınız olur ya da daha çok kullanıcı yorumu okursunuz bu süreçte. Ama genelde kaba diye yatak en sona bırakılıyor benim ilk aldığım şey o oldu. Çünkü diğer her şey mağazada fazlasıyla mevcut oluyor her zaman alınabilir
Busraerbas Defnemmmmbızım de daha cınsıyetımız belli dgl dolap yPtırmk ıstıyrm bayag maliyetlı oluyr ve bir dunya alısverıs dusun dusun sınır oluyrm bir tek eşim calısıyr nasıl oluck bılmıyrm