Femay Bayramdan dolayı gitmem gereken bölüme randevu bulamadım. Farklı şehirde olduğum içinde bulsam da çakıştı kaldı öyle. Ve hala randevu bulamıyorum. 25+5iz. En geç ne zamana kadar yaptırabilirim bilgisi olan yazabilir mi? 💕
EsilaMelisa01-06 Femay geç kalmadınız şeker yüklemesi yaptirmasaniz bile doktorunuz açlık tokluk şekerine bakıyor ben yaptırmak istemedim şimdiye kadar bi problem yasamadigim için ilk kizimdada yaptirmamisdim doktorum ozaman aç gel açlık tokluk şekerine bakalım dedi onada kan veriyorsun
Biranneikibebe Merhaba 24. Hafta itibariyle yapıyorum dedi doktorum sanırım 28. Haftaya kadar yapılabiliyor
Kpd EsilaMelisa01-06 tek sefer mi baktınız? Bana haftada 2-3 kere tokluk baksak yeter dedi ve sayılar baya dengesiz çıktı
EsilaMelisa01-06 Kpd evet tek sefer bakıldı şuan için 25 haftalikken gayet sonuçlar iyi çıktı şuan 31 haftaligim tekrar yaptirirmi bilmem bisey demedi çünkü doktor
XBurcuburcu Femay 28e kadar yaptırırsın canım. Zamanı pekte mühim değil hala daha şeker kontrolü yapılıyor aksi bir durum olmasın diye bize 31 haftaya giriyoruz😅
Eylulyldm Femay ben 28 de yaptırdım bence geç değil yaptırmak istemiyordum ama doktor yaptır dedi 28 de yaptırdım
Eylulyldm Femay kimse bana ne işe yaradığını anlatmamıştı ondan istemedim sonrasında doktor değişikliği yaptım o doktor yaptırmalısın dedi yaptirdim iyikide yaptirmistim