Herkese selamün aleyküm kızlar.Doğumum yaklaştıkça hep burdaki hikayeleri okudum Allaha şükürler olsun sıra kendi hikayemi yazmakta sabah kalktığımda karnımda regl sancısı gibi ağrı vardı tuvalete gittim ve kan gördüm hastaneye gittim hastane bu durumun normal olduğunu henüz hiç açılmam olmadığını söyledi ama ağrım 7 dakikada bir geliyor 10 saniye sürüyordu nefes kesiyordu o gün akşama yine hastaneye gittim yine beni açıklığım olmadığı için yatırmadı sabahı zor ettim ertesi gün yine kan sancı derken hastaneye gittim iki cm açılmam olduğunu beni yatıramıcağını söyledi ama sancılarw dayanamıyordum eve gittim pilates topunda egzersiz yaptım egzersiz yaparken bir anda suyum patladı hemen hastanenin yolunu tuttuk hastaneye geldiğimde açıklığım dört santim olmuştu ve bana direk yatış verildi akşam 7 gibi yatışım oldu içeri refakatçi aldılar bir saat normal kendi saancımla açılmayı beklediler bir saat sonra suni sancı verdiler suni sancı çok zordu sabaha kadar açıklığım fazla ilerlemedi gece iki gibi açılmam beş santimdi ben daha fazla dayanamıyordum eşimi aradım dedim beni özele götür 😂 sezeryana al bir saat sonra açıklığım sekiz cm oldu beni duşa soktular pilates topunda egzersiz yaptırdılar saat 3:50 gibi doğum başladı çok sancı çektiğim için ıkınma gücüm kalmadı karnıma bastırdılar saat 04:05 geçe çocuğumu kucağıma aldım iç dikişlerim yırtıklarım biraz fazla ama yavrumu kucağıma sağ salim aldım önemli değil darısı hamilelerin başına ama kolay bir şekilde olur inşallah benimki zorluydu biraz