Yolcu_26 cennet_elmas cennet_elmas 16 nisan sezeryan tarihi 3. Sezeryan kötü rüyalar sitres korku heyecan ne olacak halim bilmiyorum
Rumeysa_01 cennet_elmas 38+6 bugün sezaryen doğuma giriyorum allah nasip ederse sağlıkla kavusalim inşallah 🤲🏻🥹👼🏻💙
cennet_elmas İkinci sezaryanim büyük ihtimalle 15 yada 16 Nisan olucak sezeryanım biraz korku biraz heyecan sizde durumlar nasıl
Sumbgdy Canss1 ay benim de son haftalarda çok arttı, korkunç korkunç rüyalar görüyorum kalktığımda tuvalete gitmeye korkuyorum resmen 🫢 yalnız değilmişim..
cennet_elmas Kumsalzeyus bende mide yanmasindan uyuyamıyorum aşağı çok baskı var son 8 gün kaldı hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Princess_momm cennet_elmas benimde ayın 14 ü inşallah sağlıkla doğuralım benimde 2 ci sezeryan. Spinalmi olucaksınız genelmi?
cennet_elmas Aslında konuşmadık aklımda da yok fikir ama genel olmam sanırım ilki de sezeryandi benim spinal di buda büyük ihtimalle böyle olur ilki çok zor değildi ama aynı şeyleri tekrar yaşayacak olmak biraz korkutmuyor değil açıkcasi
Princess_momm cennet_elmas inşallah allah kolay doğum nasip etsin 🥰 bende ilki geneldi bu sefer spinal istiyorum korkmazsam eyer 🥲.
cennet_elmas Parilti007 Allah’ım kolaylık versin inşallah sağlıcakla alırsın evladını kucağına inşallah stres olman çok normal çok az bir vakit kalmiş
KonuMankeni 40 haftaya son 6 gün. Sürekli bir ağrı,kasılma var ama ilerlemiyor muhtemelen yalancı sancı. 🥹 bugün akşam kontrolüm var bakalım ne olacak.
Canss1 Sumbgdy benim gebeliğimin başından beri böyle çok bağırarak korkarak uyandım neden böyle oluyor anlamış değilim ama çok şükür ki az kaldı
Rafaelli cennet_elmas hayıııır 🥺🥺🥺cok zor uyumak oturmak kalkmak gezmek haraket etmek, tualete girmekden uyuyamiyorum