Zakine İki bucuk aylik bebegim var bu hirilti ne ya gecmiyor bir turlu bogazinda benim oksuresin geliyor artik gecsin diye rahatsiz edici))usutdummu diye dusunuyorum yoksa baska biseymi,bi arkadasda sut kalintilari falan dedi anlamadim.
ipekveatlas Zakine süt kalıntısı geldi benimde direkt aklıma. göğsünde yoksa hırıltı bi sey olmaz tabii doktora göstermekte de fayda var
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI Zakine eğer burundan geliyorsa burnunu temizlemelisin ama eğer ciğerden geliyorsa mutlaka doktora götür
User999003 Burnunu sürekli temiz tutun soğanın içine karanfil batırıp başucuna koyun o da iyi gelicektir beline pat pat yapın
Tgbtvc Bizde de genzinde hırıltısı var. Bir buçuk aylık olduk. Doktora götürdük hasta mı acaba diye diyerek. Doktorumuz sadece burnu kurumuş dedi. İki saatte bir birer damla serum fizyolojik ile nemlendirmemiz gerektiğini söyledi. Ben bir de hava nemlendirici aldım eve. Evin sıcaklığını da 22-23den yukarı çıkarmamaya çalışıyoruz. Bunlar doktorumuzun önerileri.. hırıltısı büyük oranda geçti. Siz de doktorunuza danışıp deneyin isterseniz
Zakine Tgbtvc anladim canım, bizim hirilti var ya burnundanmiki acaba bilemiyorum dedigin gibi burnundada olabilir
Girlmama Tgbtvc ben nemlendirici aldim gelecek insallah serum fizyolojigi nasil yapiyosunuz ya ben korkuyorum damlatip cekmeye genzine kacar diye kafayi yicem rahatlicak yaosam ama korkuyorum
Tgbtvc Girlmama düz bir zemine yatırıp iki üç damla serum fizyolojik damlatıyorum tek burun deliğinden. Sonra hemen çekiyorum aspiratörle. Sonra diğer burun deliğine aynı şekilde. Burun kanalı daraldığında içerdeki sümükler daha fazla hırıltılı nefes alıyo gibi ses yapıyo. Bizim baya bir geçti şikayetimiz ama iki saatte bir birer damla damlatıp nemlendirmeye devam ediyorum
Filiz3414 Benim yiyenimde de var o hırıltı doguştan soluk borusu gelişmemiş oluyor ama yaş ilerledikçe geçiyor şuan bir buçuk yaşında hırıltısı azaldı