Merhaba ben 4 senelik evliyim ve 3 kimyasal 1 boş gebelik öyküm var en son kürtajdan sonra 1,5 sene gebe kalamadım ve şuan 7 haftalık gebelik var olarak gözüküyor en son doktor arayışına girmiş iyi bi doktor bulmuştum genetik testler vermeye gitmeden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim . Ona rağmen vermeye gittim ömürlük bir test netic de . Sizi o kadar iyi anlıyorum ki şuan kalp atışı için Salı gününü bekliyorum ama nasıl korkuyorum. Önceki yaşadıklarım bende çok büyük travmalara sebep oldu . Bu süreçte genetik vermeden yaptıklarım aralık ayında kasık çekme olayını bilirmisiniz bilmiyorum onun için bir kadına gittim ve bana 2,3 adet sonrası gebe kalacağımı söyledi . Ben annemin baskısı ile gitmiştim açıkçası şifa allahan belki vesile olmuştur bilmiyorum. Bol bol zemzem tükettim rahmetli dedem seneler önce getirip saklamış ve elime geçince iftarlarımı açayım umudu ile tükettim. Troid hastasıyım normalde ramazan boyunca hap da kullanmadan dikkat etmedim ona rağmen troidim beklenenin çok altında çıktı Buda bir vesiledir bilemiyorum. Bir komşumuz benim için adem elması getirmiş kutsal topraklardan bal ile karıştırıp düzenli olmasa da onu da tükettim . Aslında çok bir uğraş vermedim düyebilirim Aklıma geldikçe yaptım bunları hangisi veslie oldu hangi duam kabul oldu bilmiyorum. Dilerim rabbime kucağıma almayı büyütmeyi de nasip eder önce onun sonra benim . Testlerinizi yaptırıp imkanlarınızı kullanıp bol bol dua edin . Çok iyi anlıyorum sizi bir evladınız da varmış rabbim bağışlasın , yine olacaktır içinizi ferah tuttun . Sizin için bol bol dua edeceğim . İnşallah yazdıklarımdan bir fayda görürsünüz 🫶🏻