Mina0233 Merhaba detaylı ultrason zamanım yaklaşıyor özelde yaptıracak gücüm yok devlet hastanesine randevu almak imkansız diyorlar alabilen varmı nasıl alıyorsunuz randevuyu bilen biri yardımcı olabilir mi 🥹❤️
Kvsr46kvsr Mina0233 devlet hastanesi takipliyim, perşembe günü doktora gidince beni direkt detaylı ultrasona göndericek, ordan hemen sıra veriyolar, eğer kalabalıksa cuma gününe kalabilir. Ekstra randevu alındığını burda duydum ben 🤷🏼♀️
Biranneikibebe Merhaba şehir hastanesinden 12. Haftamda randevu aldım 21. Hafta için verildi hızlı doluyor bizim burada ayın ilk haftasının başında randevular açılıyor gidiyorsun sıraya giriyor ve öyle alıyorsun şehirden şehire değişken olabilir
ummuhanpolat12 Biranneikibebe kocaeli şehir hastanesine birebir gitmemiz mi gerekiyor randevu almak için ya da sadece mhrsden mi alabiliriz arayarak randevu alamıyoruz dimi?
Ebrcmal Ben İstanbul sultangazi hasekide yaptırdım gideceğim haftadan 2 hafta önce sabah 10 da MHRS den hemen almak lazım 1 dakika bile geçmesin 10 u 9.58 e alarm kurup başında bekleyin anca öyle valla
Mina0233 Ebrcmal antenatal polikinliği gün içinde poliklinikler seçeneğinde yok ama :( 10damı aktif oluyor
Nazklc Ebrcmal gerçekten şimdi randevu aldım hemde bir sürü açıldı tam 10 da çok teşekkür ediyorum 🥰❤️
Dilaraunal Ben çam sakurada buluyorum ancak parantez içinde detaylı usg yapılmamaktadır yazıyor o yüzden almıyorum gittiğimde ya bakmazlarsa diye sanırım özelde yaptıracağım
Saraylokumu Dilaraunal Selam. Çam sakura da detaylı yapılmıyor mu ? Geçen bana randevu çıktı da 15 dakikayla kaçırdım alamadım çok taktım kafaya
Ebrcmal Mina0233 Mina0233 anlayamadım o polikliniği ne demek istedin acaba ben önce normal poliklinikte muayene olmuştum onlar yeşil alan açtı yeşil alan açtıktan sonra randevu alabildim sizin yeşil alan acilmadiysa önce yeşil alan açılması lazım
Mina0233 Ebrcmal antenatal poliklinikliğinden randevu alın dediler hemşireler ama mhrsde böyle bi bölüm yok siz hangi bölüme aldınız peki
Ebrcmal Kvsr46kvsr perinatoloji bakacaksa bu şekilde randevu alınıyor ama size radyolog falan mı bakacak radyolog bakınca o şekilde olabilir belki her devlettede perinatoloji yok zaten
Ebrcmal 10 da açılan randevular 15 gün sonrası için açılıyor sabah 10 da açılıp hemen bitiyor hızlı olmak lazım ve bazen geceleri kontrol edin randevusunu iptal eden oluyor talep oluşturun
Ebrcmal Mina0233 sanırım o dediği normal kadın doğum bölümünden al demek istedi kadın doğum bölümü yan dal açıyor yeşil alan ondan sinra perinatoloji den randevu alabiliyorsun ben perinatolojiden aldım ama ilk önce kadın doğum polikliniğine gidilmesi gerek