badi_sabaa3 @Meleknur1 sürekli sezaryen olma aman şöyle aman böyle hareket et onu yapmazsan normal dogüramazsin ameliyat olur …… 😒
Meleknur1 badi_sabaa3 bebek seçer aslında doğumu nasıl gelmek isterse herkes keyfinden ameliyat olmuyorki 😶
zynpknt Beybisiiiii tam o haftalarda bende oldum yaa çok öksürmemeye çalışın bebeğe basınç olmasın zencefil bal limon içtim ben hep öksürük 2 aya kadar gidiyo maalesef
anneolucam Meleknur1 Çocuk ne zaman? Ailenle eşin neden görüşmüyor? Eviniz kiramı kendinizinmi? Oh çocuğun yok ne kadar rahatsın keyfini çıkar Tüp bebek düşünüyormusunuz? Daha bu aklıma gelenler inanın bıktım kimseyi duymuyorum artıkkk herkesin canı cehenneme
Meleknur1 anneolucam ayyy duymayın valla boş verin inşallah Rabbim sizede nasip eder en kısa sürede 🤍
Senpalaverebirak anneolucam ağzının payını vermezsen cooook konusurlar onlar daha sende kendını yersin boyle
kutaymoms Meleknur1 ya evet şu an 29 haftalıgım gören herkes gelişimini sorguluyor karnım küçük diye deliriyorum vall
Meleknur1 Senpalaverebirak susmuyorlar bacım 2. Kafa yiceksin diyolar bide çok zor olucakmis filan zorluğunun zaten farkındayız yani herkes biliyor kolay iş değil sonuçta insan büyütüyoz 🥲
Marsilyasabunu Meleknur1 ben bunlara cevaben dünyadaki tüm kadınlar yapabiliyorsa ben de yaparım benim ne farkım var dünyanın geri kalanında diyorum uzatmıyorlar zor olduğunu kabul ederek girdik bu yola sonuçta
Serapserhat Meleknur1 ben 2 haftalıkken öğrendim öğrenir öğmenmez herkese söyledim asla tutamıyorum içimde birşey 😂
Siyahbeyaz_ Meleknur1 İkinci çocuk ne zaman sorusundan gına geldi. Yav sizene istediğim zaman yaparim dememek için zor tutyorum😅😁
Siyahbeyaz_ Meleknur1 Tövbe yarrabim kafayı yedik milletce😅😅 ne değişikler gerçekten. 3 üncü doğsa 4 ü beklerler 😂😂 hayırlı olsun inşallah🤲🏼