ArasMom__ asenat-63 tatlım ben iki yastıkla uyuyorum hatta bazı geceler oturarak uyuyorum. Benim acı yiyincede yanıyor tatlı tuzlu yiyince. Ben saat dörttü yemek yedim hâla yemedim ama yine yanıyor sabah kalkıyorum aç karnayım yine kötü yanıyor.
Fauzia ArasMom__ ben de aynıydım. Doktorum nexium verdi sabahları aç karna alıyorum, rahatlattı beni. Onun yanında sindirim enzimi ile prebiyotik önerdi , onları da alıyorum gün içinde. İlaçsız yani mide koruyucu içmeden çözemedim ben malesef🥹
ikincibezelyeayak ArasMom__ Havuç deneyin çiğ hali. Bana iyi geliyor Donmuş ya yakın buz gibi süt. Sanırım gaviscon kullandınız şurup dediğiniz o. Allah kolaylık versin
ArasMom__ ikincibezelyeayak havuç denememiştim aslında su fazlalığım bardı diye havuç yemiyordum diğer türli süt çok denedim her türlü halini ams iyi gelmedi. Synen gaviscon verdi ama ondada fayda yok artık
ikincibezelyeayak ArasMom__ Şöyle bir 1 1.5 adet deneyin iyi geliyor mu o kadarcık suya çok çok etki etmez .su artırması için Suyunu içmek gerekiyor çok miktarda, Sanırım soğuma kadar dalayacak sizi yapacak çok bir şey de kalmamış Allahtan son günlerdesiniz
Gamzeli_03 ArasMom__ geçiyor canım benim ben iki hamilelik de de çok çektim şükür bebek geldi mide yanması geçti yemekten hemen sonra su içme yatma sakız çiğne sade salatalık muz bunlar mideyi tutuyor baharatlı yeme acı ekşi turşu vs yeme
ArasMom__ Gamzeli_03 inşallah yaa artık bişey kullanmıyorum gerçekten hiçbirşey fayda etmedi. Artık doğumu bekliyorum
Bezelyelerimm ArasMom__ ah canım bende aynıyım resmen acısı kulaklarımdan cıkıyor yanıyor ıcım kavruluyor soda bı nebze iyi geldı bana gaviscon kullanıyorum süt vs ıcıyorum ve agır salçalı yemeklerden kacınmaya calısıyorum peynir ekmek tarzı besleniyorum korkumdan soğan vs cok yakıyor onu anladım.. ılk kızımda da yasadım bunda da ama bunda erken basladı ve doğurunca geçti inan
Bezelyelerimm cerengeredeli ben alman marketınden 2 şişe karbonatlı su aldım 3 litre içtim ıcım o kadar yanıyordu kı sukur herşey yolunda