Melismelo Adetime 2 gün var fakat bende nerdeyse 1 haftadır aşırı yoğun su gibi şeffaf akıntı var. Adetim yaklaşınca akıntı olurdu ama bukadar değildi bence ve sürekli yorgunum yatıyorum 🙄
Nilozof Melismelo Bat tarihimden bir hafta önce sürekli böyle akıntım oldu sonra kesildi. Şu an 7-8 gün gecikmem var. Yarın kan testi vericem. Pozitif çıkarsa söylerim inşallah 🌸
Gmzle Melismelo bende de tam tersi oldu normalde regl öncesi akıntım olurdu ama geçen ay kupkuruydu hamileymisim ama kimyasal oldu
Melismelo Nilozof yaa tamam canım inşallah güzel sonuclar alırsınız, bugüne kadar hic idrar testi yapmadınızmı ?
Nilozof Melismelo En son ayın 4ünde yaptım ama negatif çıktı. Kaset test yapmıştım ondan mı yoksa geç döllenme falan mı oldu bilmiyorum. Ya da başka şeyden gecikmiş olabilir mi diye de düşünüyorum ama hiç böyle olmamıştı hayatımda
Melismelo Tugcemiss- yaa hayırlı olsunn ♥️ dediğim gibi akıntı olurdu ama bukadarda su gibi değildi yani diier belirtilerim adet belirtileri ile aynı sadece aşırı uyku hali var onuda kansızlığa veriyodum 🙄 cok korkuyorum test yapmaya 🫣 2gün var erken daha sanırım zaten
Melismelo Tugcemiss- sabah baya adet olucakmışım gibi karnım ağırdı oldum dedim ama olmadım ağrıda gitti cözemedim bugünü saymazsak 1 gün var adetime😂
Melismelo Tugcemiss- bugün clearblue dan 6 gün önceden gösteren erken gebelik testini yaptım ve cıkmadı baya bembeyazdı yani😅 ve geceden beri bir bel ve alt karın ağrım var. Bugün adet olurum herhalde