Ysmnkrcy Günaydın hanımlar şuan hastanede yatiyorm kanamam olduğu için az önce hemşireler yandaki doğum yapmış kadına bişey yaptılar uyku sersemi anlamadım ama çok bağırdı kadın sonra diğer odadan da bağırma sesleri geldi ne yapıyolar öyle.dogumdan sorna da çok bagirdilar
2kizannesi- Ysmnkrcy Bilemedim valla benim abimin eşi doğum yaptı etrafımda ki tanıdığım çok kişi var doğum yapan ama hiç öyle bi şey bilmiyorum, hemşireye falan sor yada yanında ki bayan kendine gelince sorabilirsin 🤷🏻♀️
Damlaaaa Ysmnkrcy sezeryanlilarsa ya gaz cikaramiyolardir yada doktor dikislere bastiriyodur icini bosaltmak icin🙈
Vefas Ysmnkrcy taktıkları idrar torbasını mo çekiyorlar acaba bir arkadaşımda öyle bağırdığını söylemişti doğumunu anlatırken en çok canımın yandıgı yer demişti şak diye çekiyorlarmış ayyy aklıma geldi ben niye hamileyim 😭😭😢
Ysmnkrcy Kadın suriyeli türkçe bilmiyo hala diğer odalarda kadınlar sırayla bağırıyor gerçekten çok merak ettim bu kadar napiyolar ve tırstım da
2kizannesi- Ysmnkrcy Evet ya psikolojik olarak kötü bi durum yanında bi tanıdığın varsa ona söyle Allah korusun sen etkilenirsin yani. Yada hemşireye söyle kötü bi şey değil korkuyorsun etkileniyorsun sonuçta