-sumos- 1oglanannesi var gibi sabah erkenden tekrarlayın umarım beklediğinizle karşılaşırsınız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
-mavim- 1oglanannesi haber ver bize dee çok sevindim canım 😍 sanırım ben bu ay elendim ama sizi görünce mutlu oluyorum 😂
Papatyakiz 1oglanannesi bende dun aksam yaptım böyle silik çıktı 5 gün de reglim geçti sırt ve bel ağrısı var akıntımda var. Bu sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı 6-7 gün olucak yarın reglimin gecikmesi yarın gidip kan testi vericem. Kafam çok karıştı hamilemiyim değil miyim acaba 😣😣
1oglanannesi Papatyakiz yaa çok üzüldüm belkide vardı ama kimyasal oldu belkide sabah yaptıgın yanlış sonuç vermiştir kan bilir en iyisini 🥲umarim vardır seninledir
Papatyakiz 1oglanannesi Etiketlicem 🌸 Birsey daha sorucam kızlar ilişkiye girdikten sonra peçeteye çok hafif pembe renkli lekenme gelmesi hamilelik belirtisi olabilir mi 6 gün oldu dediğim gibi reglimin gecikmesi 🙈
Papatyakiz 1oglanannesi beta hcg 2.40 çıktı prolaktin değeri olması gerektiğinden yüksek gebelik var mı sence canim öğleden sonra doktora tekrar gidicem bakalim 🤲
Durusema Çok ama çok az belirginlik var benimde silikti bir kaç gün sonra koyulaştı eğer çok yeni gebelikse böyle olması normal inşallah hayırlı haberi alırsın🙏🏼