ilaydagkk1 Kzılar iyi akşamlar nasıl bir hassasiyetti benim ucu arada dokununca acıyor ama dış tarafta genel bi hassaslık var gibi
Yvhbb ilaydagkk1 canım ben ilk gebeliğimde hamile olduğumu öyle anlamıştım uçlarına dokunamıyordum bildiğin yanıyordu o gün test verdim 7 çıkmıştı sonuç
Nurellaaaaaaa1212 ilaydagkk1 benim gçğüslerimde mavi damarlar belirginleşip halka kısmı genişlemişti. Suan 8 haftalığım sütyen takmayı geçtim el değmiyor yani öyle fena
lnbahar ilaydagkk1 aynı benim de öyle şuan dolgunlaştı ve dokunsam dahi acıyor 4 haftalık hamileyim geçen hafta o şekilde anlamıştım hamile olduğumu 🥹
hayaller-guzel Benimde belirtiler öyleydi adetimin geciktiğinin bile farkında değilim öylesine test yapmıştım pozitif çıkmıştı
Yvhbb ilaydagkk1 evet canım hiç gebelik testi yapmadım evde direkt kan verdim eğer negatif çıksaydı doktora randevu alacaktım
hayaller-guzel ilaydagkk1 evet acıyordu tek belirttim oydu birde kaşığım agrıyodu hatta diyodum kesin adet olucam
ilaydagkk1 Yvhbb benim ocakta kimyasalım olmuştu o zaman serttide ama şuan yumuşakken acıyor anlam veremedim valla
Bernadereci Merhaba benimde çok şiddetli göğüs ağrım vardı adetimde 8 gün gecikmişti öyle bi ihtimal belki vardır diye test yaptım hamileydim ☺️
ilaydagkk1 Yvhbb 12 mart son adetim canım tam günümde olduğumda oldu geç olduğumda pek düzemli olmam ama yumurtlama akıntısını bayramdan önceki hafta yaşamıştım diye düşünüyorum
ilaydagkk1 Yvhbb yarın sabah yapsam mı diye düşünüyprum salı günü kadın doğuma randevu aldım martta hep pıhtılı oldum diye
Bernadereci ilaydagkk1 valla heryeri çok acıyodu yürürken bi acısı oluyodu adet zamanlarındakinden daha fazlaydı
mehraliim Nurellaaaaaaa1212 iğne oldum 7 günüm kaldı hayızıma sanki olcak gibi hissediyorum 3 gündür çok zor beklemek
ilaydagkk1 Yvhbb oeki canım randevuyu öğleden sonra 1e bulabildim hastanede polikinliğe hiç öyle denk gelmedim aynı gün sonuç gösterir miyim çıkmış olur mu sonuçlar eğitim araştırmada