Begonvil15 Kızlar sorum başlıkta normalde ben Norveç somonu alıyordum fikir olsun merak ettim diye açtım postu yorumlarınızı bekliyorum 🌸
obli Begonvil15 Norveç somonu alıyoruz. Ya migrostan taze şekilde alıyoruz ya da fileden dondurulmuş şekilde. Fileninki baya lezzetli bu arada tavsiye ederim.
monica50 Begonvil15 tarım krediden alıyorum karadeniz somonu bi paketi tam iki kişilik oluyor gayet de lezzetli tavsiye ederim
fafatara Begonvil15 kesinlikle Norveç somon. Migros sanal markette bazen oluyor ya oradan ya da migros uygulamasında tazedirekt var oradan alıyorum. Metro markete gidince oradan da alıyorum.
ghostty En son Metro marketten Norveç somonu aldık. Türk somonu daha kuru ve kılçıklı oluyor. Direkt farkı anlarsınız zaten yediğinizde.
ghostty Begonvil15 yoo donmuş somon değil, metro da taze somon satıyor🤗 Balıkları taze almayı tercih ediyorum.
betulhanim34 obli biz de File’den aldık birkaç kez çok lezzetliydi. Hamilelikte büyük balık yenmiyor diye biliyorum, somon güvenli dimi? O kadar da büyük değil bence😅
Begonvil15 obli bugün gidersem çileden bakayim arkadaşım teşekkür ederim ❤️ hamilelikte sağlıklı yararlı demi somon
Begonvil15 betulhanim34 a bilen bilgilendirsin ben hamilelikte yararlı diye biliyorum somonu yanlış mıyım yoksa
obli betulhanim34 yok yok güvenli doktorum da haftada iki kere öneriyor ama ben pek somon seven biri değilim haftada 1 yiyorum 😄
betulhanim34 Begonvil15 bence doğru biliyorsunuz, ben gereksiz pimpirik yapıyorum 🙃 sanırım ton önerilmiyordu
Begonvil15 obli 1 0 dan her zaman büyük arkadasim sana da bebeğine de sağlık şifa olsun inşallah 🙏🏻 bende yeni gebeyim daha Dr a bile gitmedim hatta ama şimdiden yemeye başlamayı düşünüyorum balığı severim zaten 😄
obli Begonvil15 inşallah çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ye tabi bol bol 🙏🏼🐣