Edafmo Kızlar hamileyken lavman kullanan var mı? Doktoru öneren, tavsiye eden falan? Aşşşırı zorlanıyorum son 4 gündür tuvalete çıkamadım artık kan gelmeye başladı. Doktoruma yazdım henüz cevap vermedi o sırada size de sormak istedim
cylnmy Edafmo 2 hafta çnce basıma geldi hemoroidden kanamam oldu. eeczaneden bt enema aldım. Evde yatıp kendim uyguladım. Kabus gibi anlardı ama neyseki 20 dk sınra rahatladım. Sütü tamamen kestim activia yogurt ve kuru kayısı ile sabaha başlıyorum 😂😂
Krmlo Edafmo doktorunuz şurup önermedi mi ? Bende her şeyi denedim hiçbir doğal yöntem işe yaramıyordu. Sabahları aç karnına duphalac şurup içiyorum şükür çok kolay şekilde günaşırı yapabiliyorum artık
Parinas Edafmo geçmiş olsun. Doktorunuz izin verir mi bilmiyorum ama bana doktorum izin vermemişti haftayla alakalı mı bilmiyorum. Bana günde 1 çay kaşığı keten tohumu ezip tüket dedi. O bana çok iyi geliyordu
Edafmo cylnmy offf doktorum onay verdi şükürler olsun bende eşimi bekliyorum inşallah rahatlarım ve lütfen bir daha böyle bişey yaşamayalıımm korkunç bişey ya
Edafmo sehnazz000 kabızlık başladığından beri tükettim ikisini de aslında bol bol su ve kefir de içtim bana mısın demedi
sehnazz000 Edafmo hep mi tüketiyorsun yoksa bazen mi Zeytinyağını tüm yemeklere kullansan hiç derdin kalmaz eminim
Edafmo sehnazz000 zeytinyağı oldum olası zaten her yemekte ve salatada kullanıyoruz 😢kuru kayısı kefir onları kabızlılta kullanmaya başladım
Edafmo Krmlo ben hamileliğimin başından beri ilk defa böyle bişey yaşadım hep geçer dedim o yüzden sormadım ama bu akşam bir kereliğine lavmana izin verdi ve duphalac önerdi sın kullandığınız gibi
Krmlo Edafmo bir kereliğineyse eğer bilemem ama çok önermiyorlar lavmanı da alışkanlık yapıyormuş bağırsakta ama şurupta öyle bir durum yokmuş doktor zararı da olmaz kullanabilirsin işe yaramazsa dozunu bile arttır dedi ama sabah bir defa yetiyor şimdilik
Edafmo Parinas doktorum bir kereliğine izin verdi, duphalac şurup önerdi. Bir de kuru eriği suda bekletip tüket dedi bakslım inşallah faudasını görürüz
Parinas Edafmo kuru erik kuru kayısı kuru dut bende hepsini alışkanlık haline getirdim. Eriğin böyle bi faydasını olduğunu bilmiyordum. Kullanmaya devam o zaman 🙃