Meriveannesi Aleffb yani 20den sonra başlıyor bildiğim o haftalardan itibaren yaptırabilirsiniz 2.doz ise arasında 1 ay olması lazım atıyorum 25 yapsanız 29gibi
ArasisMom Aleffb 2. nin haftasını ilk haftanız belirliyor. İlk aşıdan 4 hafta sonra yapılıyor iki aşı arasında 1 ay oluyor. Genel olarak; İlk doz 24. Haftaya kadar yapılıyor İkinci doz 28. Haftaya kadar yapılıyor.
aylisinannesi Dozu gecen ay yaptırdım doktoruna sordum yaptırabilirsin sorun yok demişti çok şükür herhangi bir olumsuzluk yaşamadık ☺️
Meriveannesi Nilayy95 dimi ilki baya ağır oldu çok acıdı umarım 2.de çok acımaz 🌸 Sağlıcakla kavuşun 🌺
EsilaMelisa01-06 Meriveannesi ilk kızımda iki doz yapıldı bunda tek doz 28 ci haftaya kadar vurulman gerekiyor dedi hem doktorum hem sağlık ocağı çok geç kalmayın bence
aylisinannesi Meriveannesi teşekkür ederim ☺️ hepimiz sağlıklar kavuşalım yavrularımıza . 2. Dozda bir tık daha fazlaydı acısı ama ilk dozdada hiç agrı yasamadım . Kişiden kişiye bence değişiyor acı durumu
Sonnenblume Meriveannesi ilk dozda 3 gün uyuyamamıştım cildim de çok hassastır. Ama ikinci dozda sadece bir gün ağrısı oldu o da dokunulursa. 21. Ve 27. Haftada yaptırdım. Sağlık ocağındaki ebe söyledi zaten şu zaman gel diye. Doktorum 2 dozu da olalım demişti.
aslanmommy EsilaMelisa01-06 28+4 um bugün vurulsam olur mu acaba sağlık ocağı aramadı 22 de yaptırmıştım ilkini
Meriveannesi aylisinannesi yaa tam tersi olur sanıyorum ama dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir 🥰sağlıcakla kavuşun🌺