Nur-seyma6868 Minik_mucizem26 14 haftama bugün girdim kayınvalidem gil ve annem gil 3 aya girerken öğrenmişlerdi onun haricinde daha erken öğrenenler teyzem ve kuzenlerim testi alan da canım kardeşim sağolsun 🤣
Sahra25 Minik_mucizem26 hala kimse bilmiyor ne eşimin ailesi ne benim ailem😂😂 ve söylemeye de niyetim yok karnımda çok çıkmadı 21+3 üm ve pekte söylemek içimden gelmiyor niyeyse sadece bir kaç arkadaşım biliyor yani ben söylemenin çok doğru olduğunu düşünmüyorum eşimin ailesine zaten söylemeye hiç niyetimiz yoktu ama kendi anneme de söyleyemedim biraz kilo aldığım için bi acaba mı diye bakıyorlar ama hayırlısı artık
mucizebebegimmm Minik_mucizem26 16 haftada bayramda akrabalar 17 haftalığım bugün arkadaşlar eşimin ve benim ailem evlerimiz yanyana olunca baştan beri biliyor he bide 3. Tüp bebek söylememe imkanımız yok 🤭
mavi407 kalp atışını duyunca ailelerimize söyledik, yakın arkadaşlarıma 3 aylık olunca söyledim, onun dışındakiler bebiş kendini belli edince öğrendi
-2024 Benim suan 5. Gebeliğimbir düşüğüm oldu gözden nazardan ama sürpriz bir hamilelik oldu 5.haftada öğrendim doktora gittim keseyi gördük ama yarın kalp atışı için gidicem duymayan kalmadı hamileliğimi öğrendiğim gün bir saldiraya maruz kaldım AVM’de bende orda bağırdim hamileyim nasıl beni itersiniz diye eşimin akrabası orda çalışıyordu o duydu ve yayıldı gitti maalesef
Ayfer_alkc Beybisiiiii ilk gelin değilim hatta eltime de aynısını yapmıştı sevincini içinde yaşayamayan bir kayınvalidem var 🤦♀️😂