Berceste1 tombikdoner22 Ben de o yüzden üçüncü ayıma kadar söylemedim anneme sadece eşim ve ben biliyorduk Annemin bilmesi eşittir tüm sülalenin bilmesi çünkü 😂
tombikdoner22 panikprenses ben de ilk gebeliğimi öyle adet günümde öğrenmiştim hemen herkese söylemiştim o heycanla😂 sonra düşükle sonuçlanmıştı o yüzden kızımda kalp atışını duymadan kimseye söylemedim😊
panikprenses tombikdoner22 basin sag olsun canim benimde sonradan kanamam oldu ama toparladik cok sukur su an her sey yolunda allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
tombikdoner22 panikprenses panikprenses amin amin inşallah. Benim de bu gebelik kanamalı geçiyor hayırlısı olsun inşallah🥰
Berceste1 Minik_mucizem26 İkinci bebeğimizi 3. ayına kadar sadece eşim ve ben biliyorduk sonra ayıp olmasın diye artık söyleyelim dedik 😁
minikkurabiyelerinannesi Minik_mucizem26 karnım belli olunca sormaya başladılar bende inkar etmedim 12 haftalık falandı galiba :) o haftaya kadar eşim annem kayınvalidem ve bir kuzenim dışında kimse bilmiyordu
Beybisiiiii Minik_mucizem26 8. Hafta sonrası anne babalara 11 den sonra da yakın çevreye söyledik geç söyledim diye tavır yaptılar ama umrumda değil ilk bebeğimi erken söyledim ve kaybettim nazardan korkuma hala söylemediklerimiz var kimsenin tavrıda umrumda değil açıkcası😂😂
Ayfer_alkc Minik_mucizem26 4+2 de eşimle sonrasında da ailelerimizle paylaştık şuan 8+5im tüm köy dahil herkes biliyor kayınvalidem sağolsun
flease Birkaç arkadaşım dışında kimseye henüz söylememiştik çok yeni diye, 7+4de kalbinin durduğunu öğrendik 3 gün önce kürtaj oldum iyi ki söylememişiz diyorum.
ed331 flease çok üzüldüm. Allah dilediğin zamanda tekrar nasip etsin umarım. Kontrol de mi öğrendiniz acaba yoksa herhangi bir şikayetiniz oldu mu?
AyferMehmet07 Kocam ve ben dahil herkes 5 aylıkken yani 20 haftalıkken öğrendi herkes 😂😂😂😂😂😂 doktorumuz sürpriz yaptı bize düşüp bayılacaktım😂😂😂😂
tombikdoner22 panikprenses bi kızım daha olunca pek mümkün olmuyor ama elimden geldikçe yatmaya çalışıyorum🥹
Nrdnkrts Minik_mucizem26 ben 9. Haftada söylemiştim oğlumun dogum gunu vardi sürpriz yaptık herkes öğrenmiş oldu zaten annemle paylassaydim o herkese söyler dayanamazdi😂