aylinpalaa Minik_mucizem26 yani öyle bildirmedim ben 12. Haftadan sonra herkes yavaş yavaş yaymaya başlamıştı zaten😂
ErsBegAs Minik_mucizem26 ilk 5. Haftada iş yerimdeki müdür yardımcısı biliyordu. Kalp atışını duyduk sonra birkaç kanama vs olunca rapor aldım öyle okulda da yayıldı 🥹 çekirdek aileler dışında cinsiyeti öğrendikten sonra söyledik anneanneye falan
Ceku256 Minik_mucizem26 6. Haftada kalp atışını duyunca ailelerimize söyledik. Benim karnım çok erken çıktı 14. Haftada yani bayramda sorana yok demedim ama özellikle gidip kimseye söylemedim yani. Zaten dışardan bariz belli oluyor benim karnım
Accountant Minik_mucizem26 20. Haftadayım hala bilmeyen çok kişi var eşimin halaları falan bilmiyorlar
staRmama Minik_mucizem26 5 haftalıkken 7 den 70 e herkesin duyması şoku 😂 akraba terörü yine iş başındaydı
Katres staRmama benim kayınvalidem sağolsun aynı evde yaşadığımız için hemen haberi oldu 4 haftalıkken. Komşuya bile söyledi ertesi gün bebeğimiz var diye ve hep fitil kullandım lekelenme yüzünden
Katya1 Minik_mucizem26 9+5 sadece annem ve ablam biliyo. Eşimin tarafına söylemeyi düşünmüyorum😇 İlkinde bi hayırlı olsun bile dememişlerdi şimdi doğuma gidnce öğrenirler artık😂
Esma006 Minik_mucizem26 şimdiki aklım olsa eşimin ailesine bile 3.ayimda derdim bir aylikken dedim nasil olduysa eşimin kuzeni duymuş herkese yaymış müjdemi isterim diye para koparmış bunu yapan da kadın 😏
staRmama lnbahar oyyy kız daha küçücük 😂 benim de eşimin kuzeni öğrenmiş kaynanamdan sen git yay herkese savunması da düşecek çocuk her şekilde düşer yaşayacaksa da her şekilde yaşar 🤧
262634nur Minik_mucizem26 kendi ailemde eşimin ailesi de dahil 16. Haftada soyledık herkese 😀 sadece esım bılıyordu. Evdeki 6 yaşındaki oğlum bile abi olacağını yeni ögrendi
Esma006 staRmama insanı sinir ediyorlar ya sanki 5 yıldır çocuğum olmuyor gibi evlendigim günü hamile kaldım bide