Betulumsuakay Demir ilacı kullanılıyorum ama kullandığım günden beri kabızlık ve dışkı rengimde siyahlaşma hissediyorum kullananlar sizdede aynı durumda olan var mı?
21Berra21 Betulumsuakay aynısı bende de mevcuttu.Doktoruma bu hapı kullanirken zorlandigimi söyledim bana başka bir ilaç yazdı pembe hap şekerli olanindan.2 aydır kullanıyorum çok memnunum
Yazmelegi_ Betulumsuakay bu sorunu bende yaşadım hemde bulantı yaşadım doktoruma dedim değişmişti onda rahattım
Betulumsuakay DuruDefne_mommy Anladım tuvalete rahat çıkamayıncada insan bi değişik oluyor anlamadım ben bu durumdan bişey
DuruDefne_mommy Betulumsuakay 5+4 üm şuan bende perşembe doktor randevum var o zaman sorucam bu konuyu
DuruDefne_mommy Betulumsuakay midemi de çok bulandırıyor öncesinde rahatlıkla içebiliyordum ama şuan çok zorluyor beni
Janssue Betulumsuakay solgar gentle iron kullan sakın onu kullanma bağırsakların ememiyor benimki gibi demek ki, ben değerlerim daha düşük olsa direkt damardan alma taraftarıyım anında değerler yükseliyor mis gibi
Accountant Betulumsuakay bende kullanıyorum siyahlaşma var evet ama diğer demir ilaçlarında da aynısı oluyormuş arkadaşımda da olmuş doktora sorduğumda normal dedi ama kabızlık yaşamıyorum
Meltemdura Midwni bulanıyorsa portakal suyu ile birlikte için tuvalet konusuna gelınce cok su içmenız gerekiyor