Hilossssss İstanbul da yaşıyorum hem detaylı ultrason yaptıranlara fiyatını sormak istiyorum hemde nasıl ilerliyor süreç neleri gösteriyor doktorlarımız. Gidenler anlatabilir mi merak ediyorum 🥲
Bussbety Hilossssss ben 6650 yaptırdım ama hiç pişman değilim verdiğim paraya. Doktorum inanılmaz iyi bir insandı. Bebeğin pozisyonundan ötürü bazı organaları görememişti hiç vazgeçmedi yürüttü dakikalarca birdaha baktı bir daha baktı derken bütün muayenesini yaptı. Bezmialem Fatih melda hocaya yaptırdım
Ayseyldz07 Hilossssss antalyada memorial da yaptırım 7000 tl ye canım. Heryerine tek tek baktı bana göstererek anlattı kalbini göstermedi bebeğim 15 dakika yürüdüm merdiven çıktım daha sonra tekrar baktı renkli yüzüne ait fotoğraflar aldım CD şeklinde görüntülerini aldım ve raporunu yazdı evet pahalı ama verdiğime değdi. Tok karnına gitmen gerekiyor 🙏🏻
Ayslyns İstanbul’da değilim ama 4.5 yaptırdım 2024 de. Bebegin bütün organlarına detaylı bakıyor ve size anlatıyor
Safura57 Bende devlette yaptırmak istiyorum malum fiyatlar çok yüksek ama randevu bulmak imkansız gibi üstte kalsin uygun bi yer bulursak belki özelde yaptiririz
babymomdad_ Hilossssss canım ben gittim 30 dakika sürdü herşeye detaylı olarak hem baktı hem gösterdi doktor çok memnun kaldım
Hilossssss Bussbety Bussbety teşekkür ediyorum tavsiyeniz için bende araştırayım biraz doktorunuzu 🌸🥰
Hilossssss Ayseyldz07 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🌸
Rabiul Hilossssss Mecidiyeköy aytül Çorbacıoğlu geçen sene bu zamanlarda yaptırmıştım 3500 tl vermiştim şu an beş ile 7 TL arasında Bütün uzularına tek tek bakılıyor parmakları böbrekleri kalbi kafatası dört adet yüzünü renkli şekilde çıktı olarak veriyor geriye kalan görselleri Size iletiyor ortalama 60 küsür görsel geliyor
Safura57 Bende 5 mayısta Bakırköy Sadi konuk hastanesinde yaptırdım doktor mükemmeldi yaklaşık 40 dk bakti herseyi gösterdi ve anlattı sonrasinda baska hamilelere vardi odada bi toplantı yaptı bizlere emzirme ve bazı hastalıklarla alakali cok memnun kaldim