Peliin Kızlar polikistik overliyim önceki denememde yumurtlamayı yakaladım çatlama da oldu ama hamile kalamadım. Sizce yumurtlama hangi gün başlamış? Çatlama için incir ve havuç dışında tavsiyeniz var mı? https://i.hizliresim.com/khp5ikb.jpeg?_gl=1*1b0zxjl*_ga*MTUxOTgzODc4OS4xNzQzOTYxNjM1*_ga_M9ZRXYS2YN*MTc0Mzk2MTYzNS4xLjEuMTc0Mzk2MTgyMC41OC4wLjA.
Zeynepzezee- Peliin pcosluyum demişsiniz ama her ay yumurtlama görüyorsunuz sanki hafif derecede mi Pcos var ?
Fatmaaaa41 Peliin bugün PİK olmuş canım. Çatlama için bende sadece havuç duydum. Benimde 28 30 saattir PİK çatlamıyor 😦
Peliin @“Zeynepzezee-” hafif düzeye indirgedim tek kötü yanı yüz bölgemde tüylenme yapıyor olması ve sancılarım
Peliin Zeynepzezee- beslenmemde bir değişiklik olmadı, sağlıklı besleniyorum da diyemem ama düzenli mat pilates yapıyorum bunun kesinlikle etkisi oldu zaten beden eğitimi öğretmeniyim.
ppmerlina Senin yerinde olsam 5-6 nisanı değerlendirirdim. Yarın veya öbür gün silikleşmeye başlayacak. Silikleşmeyi gördüğün günü de değerlendir sonra bırak
semir99 Peliin yaa benimde pcosum var. Benimde bugün pik oldu. İnşallah bu ay hayırlısıyla nasip olur 🥰 Bu arada bugün pik gibi görünüyor
Leylabngll Peliin canm seninle aynıyız umarım bu ay bızım hepımızın ayı olur bırde sunu sormak istiyorum adetınız 10 gün mü sürdü