-37- Irem198 keşke bekleseydın sabırsız davranıyoruz bizler ama inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım benim
Irem198 -37- aynen çok sabırsız ve heyecanlı bekleyiş oluyor oğlum olmasına rağmen 2. Icin çok sabırsızım ☺️😄
ppmerlina Irem198 valla bitanem ben göremedim ama benim telefonun ekranı çizik içinde belki ondan da görememiş olabilirim. Yarın sabah mutlaka yine tekrarla 👍🏼
yesildeniz_ Irem198 ben gördüm çizgiyi. Çok kez yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı. Regle 2 gün kala çıkması normal yumurtlama üzerinden yetrince zaman geçmiş demek ki
yesildeniz_ Irem198 ben 20 li almıştım hepsini kullandım hiç böyle çizgi göremedim. İnşallah hamilesinizdir
Iremorhan123 Irem198 bende oğlumda bu markanın ovulasyonunu ve gebeliğini kullandım aynı bu şekilde çıktığında 1.6 ydı aşırı hassas bi test negatifse de asla kuruma yapmıyor
Iremorhan123 Irem198 Bak canım ikinci resimde 1 Ekim 1.6ydı durduğu için koyulaşmış aynı senin testin gibiydi ilki de 5 Ekim 38 olmuştu 7 ekimde 78 11 Ekim de 336 olmuştu. Şuan da da 22 aylık fıldır fıldır maşallah.
Iremorhan123 Irem198 inşallah bu değerler sıkıntılı dün testim silik çıktı kanda 1.03 çıktı ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum sabah tekrar test yapacağım koyulaşma varsa sağlık ocağında kan vereceğim.