Visneli1so-s 2121nehir 16 +5 bu zmana kadar 5 kilo verdim henüz alamadım 53 kiloyla hamile kaldım 48 hala
2121nehir Esseraa22 malsef ilk haftalar bnde öyle olmuştum şuan da bebek zayifliyrm ama bebeğim kilo alıyor 🥰
Balbebek012 Mevsim5 🫶🫶🫶 zaten önemli olan aldığımız kilo değil bebişin sağlığı 🩷 sğalıkla büyüsünler annesi
Ohmondieu 2121nehir Daha az kiloları görünce şükretmeyi unutuyor insan 🥹 bebeğimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil bence ya🥰
2121nehir Ohmondieu cidden çok haklısın bugün hastanye gittim bebeğim normlden 2 hafta geriden geliyor normlde şuan 1 kilo üstün olması gerekiyordu ama 800 grm sdce ve artık zoraki de olsa yemem lazım ☹️
nurssmom 2121nehir hamurişi gibi şeyler yerine bebeğinize kilo aldıracak şeyler tüketmeye çalışın inşallah zamanla çoğalır kilosu
dunyamyavrularim12 2121nehir 63 ile öğrendim şuan 23 haftalığız 70 olmuşum çok şaşırdım vücüdğm da asla belli olmuyor kilo şişkinlik diye düşünüyorum sizce fazla mı ?
2121nehir dunyamyavrularim12 gebelikten gebeliğe değişiyor aceba siz mi yoksa bebiş mi kilo almış önemli olan bu