Drusnm2 Kızlar 8 haftalığım ve aşırı kan kusmaya başladım minik minik degil bildiğiniz baya baya kan çok kötüyüm midem boğazım açıyor hiçbir şey fayda etmiyor nolur bir şey önerin
Minnakpopus Drusnm2 kendi kendinize teşhis koymayın. Normal bir durum değil bu dediğiniz.acilde bişe yapmazlar kadın Doğumcunuza gidin o yönlendirir sizi
Nurgunay0 Drusnm2 çok kıstuğun için miden yara olmaz ama ben günde 10 defa kustuğumu bilirim hamilelik başlarında hiç yara olmadı kan kusma ciddi bir dururm gibi geldi bana bi doktora mutlaka kan kusuyorum diye bildirirn
FatmaAd Drusnm2 boğazın tahriş olmuştur yüksek ihtimal bende de öyle olmuştu. Doktor bana prilam yazmıştı biraz rahatlamıştı. Vücudunda su oranı azalmissa serum takviyesi almalısın. Dra gitsen daha iyi olur
Drusnm2 Sevgilimmmmmmm gittim kaç kere serum takıp gönderiyor aşırı kusmaya bağlı diyip hiç detaylı bakılmadı acilde
Drusnm2 Minnakpopus gittiğimde bu normal dedi Kadın doğumcum dayanamıyorum dedim serum taktılar sadece
Melickaya Sizi korkutmak istemem ama ciddi bir durum olabilir. En yakın randevunuzu alın ve doktorunuza gidin. Acil ile olabilecek bir durum değil. En uygun bölüme yönlendirilip tetkikler vs yapılmalı. Yinede içinizi ferah tutun ama kendinizi de ihmal etmeyin
Drusnm2 Melickaya Melickaya gerçekten her şeyden soğudum mahvoldum doktor normal diyor bakmıyor bir yere de yönlendirmedi serum tak gönder sürekli
Glsn1 Drusnm2 bende aynıydım doktorumu aramıştım çok kusmaktan mide ve boğazın tahriş olmuştur normal korkmana gerek yok demişti
hayalperest2310 Drusnm2 sakın ihmal etme canım normal değil korkutmak istemiyorum ama bu forumda biri vardı 2022 senesinde sürekli kan kusuyorum diye her gittiğinde onu da geri göndermişlerdi anneyi kaybetmiştik hiç unutmam ama hiç inşallah önemli değildir 🙏
Drusnm2 hayalperest2310 canım anlıyorum ama ayaklarına mı kapanayım bana bakın diye kaç kere söyledim gittiğim doktorlara sadece serum takıyor normal normal diyor
Glsn1 Drusnm2 zofer diye bir ilaç var diğerlerine göre daha güçlü en son onu yazmıştı doktorum o iyiydi
caglasb Genel cerraha gidin endoskopi yapsın . Tahin yiyin mideye iyi gelir ılık ıhlamur içmeyi deneyin tuzlu cubuk vs icinizi bastırsın hafif seyler tületin yaraya gazli eksili acılı seyler dokunur bu sefer yara iyice iyileşmez